Цялостно обзавеждане за баня

Моноблок CONNECT AIR ARC Е0097 със седалка с плавно затваряне

МОНОБЛОК:

  • Стояща тоалетна AQUABLADE E0097 с водоспестяваща функция, универсално оттичане и монтажен комплект монтажен комплект TT0257919
  • Тоалетно казанче ARC по избор:
    – със странично водоподаване и двоен бутон 3/6 л. E073701 или
    – с долно водоподаване и двоен бутон 3/4,5 л. E073901
  • Ултратънка седалка от дуропласт с плавно затваряне E036601

Ежеседмично актуализиране на цените

Цена: 722.40 лв. 635.70 лв.

Защо да ни се доверите?
24 месеца гаранция от Баня Мечта24 месеца гаранция
14 дни право на връщане
Проверка на пратката
6 години на пазара
Експресна доставка
Помощ при избора?

Моноблок CONNECT AIR ARC Е0097 със седалка с плавно затваряне

Нова колекция на Ideal Standard – CONNECT AIR – лекотата, изпълваща пространството.
Модерни и висококачествени решения в обзавеждането за баня, включващи богата гама елегантни, функционални практични продукти.
Ефирното усещане, което пораждат представителите от колекцията на Ideal Standard се дължи на елегантните извивки и тънките им ръбове.
Иновативната технология за измиване AQUABLADE и широкия спектър от възможни решения, допринасят за пълноценния релакс и приятната атмосфера на банята. Дизайнерската серия CONNECT AIR е създадена, за да допълни перфектно красотата на всяка баня.

CONNECT AIR е изработена по дизайн на Робин Левин – един от най-успешните дизайнери във Великобритания. С над 30 години съвместно сътрудничество с Ideal Standard. Студиото му, наречено Studio Levien създава продукти, акцентирани върху неудобните пространства в банята и редица практични и елегантни решения за банята. Отличен е с множество награди за дизайн и иновации за продуктите си. Серията CONNECT AIR изразява философията му за достъпност и икономия.

Продуктите са изработени от санитарен порцелан, който е предпочитан от потребителите, поради факта, че не позволява замърсявания и осигурява непрекъсната отлична хигиена. Повърхностите на продуктите от санитарен порцелан се покриват със специална глазура, осигуряваща допълнителна защита и блестящ вид. Този тип керамика е високоустойчива на напрежения, не гори, не гние, не се обезцветява, не ръждясва и е устойчива на киселини и основи.

Вид

Моноблок

Производител

IDEAL STANDARD

Произход

България

Цвят

Бял

Размери

360x660x400