Безплатна доставка за поръчки над 200лв. (за продукти извън промоция)

Последна страница

Няма повече страници

Какви видове предлагаме?

При нас имате възможността да изберете мивки за монтаж върху плот сред богатото разнообразие от луксозни и модерни умивалници за баня. С нашите предложения гарантирано ще постигнете лукса, за който винаги сте мечтали и то на достъпна за всеки клиент цена. Дизайнът на изделията ни е повече от впечатляващ, а качеството на порцелана е безкомпромисно. Всички наши продукти със сигурност биха задоволили и най-капризните вкусове. С тяхна помощ ще преобразите всяка баня в единствена и неповторима по рода си и ще си осигурите удобство, за което само сте си мечтали. Умивалниците за плот, които предлагаме освен с дизайнерския си външен вид, впечатляват с богатото разнообразие от цветове, форми и размери.

Мивките за монтаж върху плот, които предлагаме включват модели:

– с отвор за смесител или без;

– тип купа;

– асиметрични;

– симетрични;

– кръгли;

– правоъгълни;

– квадратни;

– самостоятелни.

Всички модели са изработени от висококачествен порцелан, който осигурява лесното им почистване, а повърхностите са им гланцирани и запазват блясъка си с години наред. С тях спестявате от пространството, което винаги е определящо при обзавеждането на банята. Нашите предложения съдържат само висококачествени модели от водещи производители и се предлагат на достъпни за всеки клиент цени. Всички видове, с които разполагаме гарантирано биха задоволили и най-високите изисквания на клиентите. Главно това се дължи на факта, че всички умивалници са плод на световно известни водещи производители в санитарната керамика.

Защо да ни се доверите?

Ние от Баня Мечта смятаме, че удобството и комфорта са от най-голямо значение при обзавеждането, но често цената не отговаря на изискванията и очакванията на клиентите. Затова старателно подбираме продуктите си, за да предложим най-добрите решения на нашите клиенти и на възможно най-ниска пазарна цена в България. За нас е важно клиентите, правейки своя избор да останат доволни от покупката си и тя да им осигури безпроблемна експлоатация с години наред. Ако се затруднявате в избора, не се притеснявайте, доверете се на нашия опитен екип от професионалисти, които гарантирано ще ви помогнат да направите най-добрия и правилен избор за вас, спрямо вашите нужди и изисквания.

 

error: Защитено авторско съдържание !!!
×

Cart