Безплатна доставка за поръчки над 200лв. (за продукти извън промоция)

Последна страница

Няма повече страници

Какви видове предлагаме?

При нас имате възможността да изберете мивка за вграждане от широка гама модерни и атрактивни предложения за умивалници за баня. С нашите предложения гарантирано ще постигнете удобството и луксозната атмосфера, за които винаги сте мечтали. Дизайнът на изделията ни е повече от завладяващ, а качеството на порцелана е безкомпромисно. Предлагаме и модели от полимермрамор, които са изключително качествени и устойчиви във времето. Покритията осигуряват дълготрайна експлоатация с години наред и лесна поддръжка. Всички наши артикули от тази гама със сигурност биха задоволили и най-високите очаквания на клиентите. С тяхна помощ имате възможността да превърнете всяка баня в уникална по рода си и да постигнете незаменимо удобство на достъпна пазарна цена. Умивалниците за вграждане, които предлагаме освен с дизайнерския си външен вид, впечатляват с богатото разнообразие от размери и форми.

Мивките, които предлагаме включват модели за вграждане:

– в плот;

– под плот;

– в мебел.

Предимно са изработени от висококачествен порцелан, осигуряващ лесното им почистване, а повърхностите са им гланцирани и запазват блясъка си дори и след години употреба. Също така разполагаме и с изделия от полимермрамор. С всички продукти от гамата имате възможността да спестите от пространството, което винаги е определящо при обзавеждането на банята. Нашите предложения се състоят единствено от висококачествени модели и са плод на водещи производители. Освен това цените, на които се предлагат са съобразени с българския пазар и смеем да твърдим, че нашите са най-достъпните в България. Всички видове, с които разполагаме гарантирано биха покрили и най-високите очаквания и изисквания на клиентите.

Защо да изберете от нас?

Ние от Баня Мечта знаем, че удобството и комфорта са от първостепенно значение при обзавеждането, но често цената не отговаря на изискванията и очакванията на клиентите. Затова сме се постарали да изберем продуктите си по начин, отговарящ на всеки вкус и финансова възможност на клиента. За нас е важно клиентите, избирайки продукт от нас да направят най-добрия и най-правилния избор, който ще им осигури години наред безпроблемна употреба. Ако не можете да откриете най-доброто решение за вас, ние сме насреща и с удоволствие ще ви помогнем да  го откриете, спрямо нуждите и изискванията ви.

 

 

error: Защитено авторско съдържание !!!
×

Cart