Безплатна доставка за поръчки над 200лв. (за продукти извън промоция)

Последна страница

Няма повече страници

Защо смесителите са най-често подменящата част от банята?

Те са много важна част, определяща удобството и функционалността на банята. Именно заради това, те са най-често подменящата се част. Предлагат се в различни разновидности и са оборудвани с най-различни функционалности. Някои от тях са изключително практични, поради наличието на хигиенен душ, с помощта на който можете да почистите лесно банята или тоалетната.

Какви видове ще откриете при нас?

При нас ще откриете богата гама смесители:
– За мивка
– За вана/душ
– Вградени
– Термостатни
– С хигиенен душ

Разполагаме и с модели с плавно пускане, което позволява прецизно регулиране на температурата на водата, както и термостатични смесители за баня, снабдени с термо глава и бутон за температурата, които са незаменимо удобство за семействата с деца, защото позволяват поддържане на постоянна температура на водата и изключват възможност детето да се изгори по невнимание.
В нашите магазини ще намерите и модели от ново поколение в ретро и модерен стил, висок и нисък ценови клас, съобразен с всяко желание и вкус, със сензорен панел, дигитален дебитен ограничител и възможност за програмиране на автоматично изключване.

Как да сте сигурни, че сте направили правилния избор купувайки от нас?

Подготвили сме специални предложения и промоции на смесители за баня, отговарящи на всички съвременни изисквания и са от доказани производители от Италия, Испания, Германия, Унгария, Китай, Турция и България. Ние държим на качеството на предлаганите от нас продукти и цените на смесители ни са най-ниски в България. Това е факт, дължащ се на дългогодишното ни партньорство със водещите европейски и български производители.

error: Защитено авторско съдържание !!!
×

Cart