Безплатна доставка за поръчки над 200лв. (за продукти извън промоция)

Последна страница

Няма повече страници

Какво представляват смесителите за вана?

Те присъстват във всяка баня, обикновено под формата на комбиниран тип (за вана и душ). Основната им дейност е смесването на топла и студена вода до избрана от потребителя температура. Съществуват безброй възможности за избор на дизайн, форма и цвят, предлагащи възможност за персонализиране на мокрото помещение по индивидуални изисквания. С помощта на водещите иновации на дизайнерите и  инженерите, вече можем да усвоим максимално ползите от тези атрактивни, полезни и удобни, лесни за употреба смесители.
Всъщност разликата им от моделите за кухня и баня е минимална и се състои в това, че имат ръчен душ и могат да бъдат комбинирани (като стават и за душ), но не е задължително. Санитарните продукти от този тип се предлагат както за монтаж върху вана или стена, така и за вграждане в стена. Също така притежават полезни функционалности, които осигуряват максимален комфорт на потребителя.

Какви видове предлагаме?

При нас ще откриете смесители за душ от следните видове:

  • за вграждане;
  • комбинирани;
  • комбинирани с аксесоари;
  • термостатни;
  • под формата на промо комплекти.

Всички са изработени от висококачествен месинг и се вписват чудесно във всеки интериор, те са съвременни и удобни, а някои от тях дори се предлагат в комплект със аксесоари. Конструирани са по начин, по който покриват и най-високите критерии за качество, а цените им са възможно най-добри за България. Термостатните са изключително удобни и подходящи, особено за семействата, в които има малки деца. Причината за това, е че елиминират риска от попарване и позволяват избор на точно определена температура на водата и постоянното й поддържане.

Защо да закупите от нас?

При нас избор винаги има, разполагаме с модели за всеки вкус, всички наши артикули притежават модерна визия, качествени са и най-вече надеждни. Технологиите, с които са оборудвани ги прави изключително икономични и предпочитани. Доверете се на нашия екип, които ще ви посъветва и ще ви помогне да направите най-добрия избор за вас. По този начин, не само ще си осигурите желаното удобство и комфорт и банята ви ще изглежда уникална, но ще си спестите време и средства за търсене.

error: Защитено авторско съдържание !!!
×

Cart