Безплатна доставка за поръчки над 200лв. (за продукти извън промоция)

Последна страница

Няма повече страници

Какво ползи ни носят хидромасажните вани?

Те са най-бързият и евтин начин да се сдобиете с готово решение за банята.
Освен, че са изключително функционални и осигуряват пълен релакс,  допринасят за редица полезни грижи на тялото.
С тях можете да се насладите на масаж, за който винаги сте копнели, основан на терапевтичния ефект на водата. Хидромасажните модели са перфектният избор за вана, а и предлагат различни видове процедури и висока температура на водата, регулираща се спрямо индивидуалните нужди на потребителя. Характеризират се с лесен монтаж и поддръжка. Освен за масаж на мускулните групи на тялото, ваните действат изключително успокояващо и на нервната система. Повишават кръвообращението, тонизират кожата и я детоксикират. Луксозните изпълнения предлагат комбинация за масаж на гърба и регулируеми джета. Хидромасажните джетове представляват дюзи, които доставят оптимално количество въздушна струя. Оборудвани са с водна помпа, с различни мощности и стандартното са с 6 или 8 регулируеми джета. Изборът на водна помпа е определящ спрямо броя на джетовете.

В днешното време да разполагаш с джакузи или хидромасажна вана в дома си вече не е лукс или пристрастие, а необходимост. Динамичният ритъм и натовареното ежедневие ги налагат като необходим елемент, присъстващ във всеки дом. Те са най-модерният и доказан метод за борба с проблемите на съвременния живот – хроничната умора и стреса.

С какви разновидности разполагаме?

Продуктова гама на магазини „Баня Мечта“ разполага с огромно разнообразие от модели, задоволяващи и най-високите изисквания на клиентите. При нас можете да избирате между различни комбинации на въздушни и водни струи под налягане, разположени чрез няколко вида джетове. Също така и различни екстри и функционалности, с които са оборудвани ваните като напълно автоматизирано управление, контрол на няколко вида осветление, температура и продължителност на масаж.

error: Защитено авторско съдържание !!!
×

Cart