Безплатна доставка за поръчки над 200лв. (за продукти извън промоция)

Последна страница

Няма повече страници

Какво трябва да знаем при предстояща покупка?

Продуктовите предложения, които се предлагат са много, но изборът винаги е труден. Причината за това е, че комплектите шкафове играят важна роля за цялостния вид на банята и трябва да се обърне специално внимание как ще се адаптират с вече поставените плочки. Те включват долен шкаф с умивалник и горен с огледало. С тях се спестяват време и усилия за търсене на отделните части от комплекта и са готово решение за обзавеждане на помещението. Проектирани са да осигурят необходимото удобство, но е препоръчително да са изработени от висококачествен материал, който да бъде водо и влагоустойчив, поради същността на помещението.

С какви видове разполагаме?

При нас ще откриете най-голямото разнообразие от комплекти шкафове за баня:

– с мивка и огледало;

– стъклени композиции с мивка и огледало.

Най-разпространени и търсени са изработените от PVC материал и по-рядко от MDF. Повечето от тях притежават панти или чекмеджета със “soft close”механизъм, служещ за плавното затваряне на вратите или чекмеджетата. Умивалниците са изработени от порцелан и точно за тях, като се вписват идеално във всеки интериор. При затруднение в избора или несъответствие с търсените от вас размери, предлагаме индивидуална изработка по избран дизайн и размер.

Защо да заложите на нас?

Качеството винаги има значение, но и цената е определяща. Ние държим на отличното качество на продуктите си и се стараем да предложим възможно най-достъпни за клиентите цени. Предлагаме множество модели, различаващи се по вид материал на изработка, дизайн, размер и цвят. За нас е важно клиентите ни да останат доволни от покупката си като направят правилен избор, които ще им върши работа с години напред.

error: Защитено авторско съдържание !!!
×

Cart