Безплатна доставка за поръчки над 200лв. (за продукти извън промоция)

Последна страница

Няма повече страници

За какво служат сифоните?

Отговарят за правилното функциониране на канализационната система, осигурявайки безпроблемната работа на мивката в кухнята и банята, а също така и предотвратяват допълнителни разходи в последствие.
Те са важен елемент от обзавеждането за баня, въпреки, че остават скрити.

Подовите сифони се използват за точково отводняване на подовите площи в сградата. За постигане на положителни резултати трябва да се проучи целия строителен процес.

С какви видове разполагаме?

При нас ще намерите разнообразие от сифони, включващи следните разновидности:

  • Линейни
  • За мивки
  • Подови

Предлагаме удачни решения за кухненските мивки или мивките в банята, както и за подове в мокрите помещения. Моделите за под представляват регулировчици при оттичането на водата, а тяхната основна задача е да не допускат задръствания.

При нас в магазини „Баня Мечта“ ще откриете множество модели, изработени от различни материали, които притежават защити от поява на неприятни миризми. Разполагаме с овални и квадратни сифони за мивка, базови и подови лентови (овални, квадратни, прави, правоъгълни и двойни), както и за тераса, автоматични, клик, декоративни и други.

Защо да поръчате точно от нас?

Всички артикули са висококачествени и са от доказани водещи производители като ALCAPLAST, GEBERIT, SMARTCARE, INOX STYLE, VIEGA и NOVARA PLUS.

При нас освен, че държим качеството, държим и на най-добрите цени на пазара. Предлагаме продуктите си на най-ниски цени в България, което се дължи на дългогодишното ни партньорство с водещите европейски и български фабрики.

error: Защитено авторско съдържание !!!
×

Cart