Цялостно обзавеждане за баня

Плочки за кухня

Как да изберем подходящите плочки за кухня?

В днешно време кухненското помещение се е отклонило от същественото си приложение. Съвременната кухня е видоизменена – тя е луксозна, комфортна и уникална поради факта, че носи почерка на собственика си.
Плочките заемат главна роля за уюта и спокойната атмосфера и придават превъзходен завършек с модерен, елегантен или ретро вид. Разнообразието от модели и размери предразполага клиента да прояви въображението си и да ги сортира според размерите, вида и пространството, с което разполага.
С тях можете да добавите и  декоративни акценти, за фантастичен съвременен завършек на всяко пространство. Най-предпочитаните са керамичните. Теракота се предлага на сравнително най-ниска цена и с огромно разнообразие от цветове и модели, но при него недостатък е покритието, което не е толкова здраво и затова не е сред най-предпочитаните видове. Изключително здрави в това отношение са плочките от гранитогрес.  Ако искате кухнята да символизира топлина и уют се предлагат плочки от гранитогрес или теракота, които успешно имитират дърво, под формата на паркет.

Какво можем да ви предложим ?

Ние разполагаме с огромен избор от висококачествени плочки, включващи:

  • Керамични плочки за кухня
  • Гранитогрес

Предлагат се в най-различни цветове и размери, характерни за всеки стил и дизайн на кухнята. Нашите предложения обхващат целия спектър от предложения, дори и покриващи изискванията на най-капризния вкус.
С тях Вие ще създадете функционална, модерна и елегантна кухня, за която винаги сте мечтали.

Защо точно от нас?

Продуктите, които предлагаме са прецизно селектирани, освен да бъдат красиви и да отговарят на всеки вкус са с отлично качество и от водещи Европейски производители от най-висок ранг.
Ние от „Баня Мечта“ се да бъдем максимално полезни за Нашите клиенти като им предложим най-доброто решение, отговарящо на техните изисквания и нужди и на най-добра цена в България.
Ние предлагаме продукти за цялостно обзавеждане за баня с гарантирано качество на ексклузивни цени – най-добри в България. Стремим се максимално да улесним избора на клиентите Ни, като им предложим най-доброто и правилно решение за тях, спрямо нуждите им! Нашият екип от професионалисти и дизайнери предлага изработка на безплатен 3D проект, за да можем съвместно да осъществим мечтаната баня в реалност.
За нас е удоволствие да правим клиентите си щастливи!