ХИДРОМАСАЖНИ КАБИНИ НАСЛАДА И ЛУКСДуш кабина в банята може напълно да промени вида на вашата баня. Но също така може да увеличи пространството максимално и да го направи още по-удобно и комфортно. Въпреки това, когато става въпрос за избор на душ кабина, това може да се окаже трудна задача. В днешно време на пазара могат да бъдат намерени много варианти, с различен дизайн, размери, големина и разбира се, цени.

Ето 6 съвета какво да имате предвид при избор на душ кабина!

1. Информирайте се

Преди да купите новата си душ кабина, то е добре първо да се информирате. Опитайте се да си изберете и визуализирате как бихте искали да изглежда. Представете си я във вашата баня. Проучете добре възможностите – има различни опции за отваряне на вратите, от плъзгащи се до отварящи се навън. Има различни варианти за избор на стъклото, както и различни опции – дали да има корито или не. Всичко това трябва добре да го разучите и когато отидете да пазарувате, да можете да си отговорите на всички въпроси, които стоят пред вас.

2. Измерете банята си

За да си сложите кабина, то ви трябва необходимото за това място. Затова, преди да правите, каквото и да било – измерете помещението и вижте с какво разполагате. Ако банята ви е прекалено малка и тясна, но сте ограничени откъм размери и много възможности при отварянето на вратите. При малка баня ви трябва душ кабина с плъзгащи врати, за да спестите място. Ъгловата или овална душ кабинасъщо е добър вариант за малка баня. Ако имате достатъчно пространство, то може да заложите на асиметрична душ кабина.

3. Помислете за нуждите ви

Правилният избор също се свежда до това как използвате вашата баня и от какво се нуждае вашето семейство. Семейства с малки деца биха предпочели по-големи душ кабини, с плъзгащи се врати, за да имат по-лесен лесен достъп до душа, а семействата, които вече имат бани, пълни с куп вещи, но нямат много място, биха харесали овалните варианти, които не заемат много място.

4. Хидромасажни душ кабини

Хидромасажните душ кабини пък са истински хит напоследък. Те обикновено имат няколко хидромасажни дюзи, смесител, стационарен душ и/или подвижен душ, парогенератор и въздушна помпа. Те са много удобни и функционални за едно модерно и съвременно жилище, в което комфортът и чистотата са на първо място.Душ кабина по поръчка

Разбира се, ако не можете да си изберете нищо от готовите опции, винаги може да си поръчате. Баня Мечта може да ви предложи по поръчкабогат асортимент от модели, цветове, дизайн и размери на душ кабини, включващи правоъгълни, квадратни, овални, асиметрични, ъглови. Те ще бъдат изработени по ваше желание, размери и възможности.

5. Страничен панел

Това е добра алтернатива за вашата баня. Поставяйки страничен панелв нея, ще спестите както средства, така и пространство. Обикновено се изработват от прозрачно антибактериално стъкло, благодарение на което имате видимост в помещението. При страничния панел стъклото е дебело 6 мм, а профилът е изработен от лъскав хром.