Плочки за баня TOKYO KORI

Банята е новият център в едно жилище и ще продължи да бъде такава за поколения купувачи на имоти. Тя е преди всичко функционално пространство, но също така е и пространство, което може да бъде красиво проектирано, за да изглежда отлично и визуално.

Реновирането на банята не е скъпо удоволствие, тъй като може да имате новите тенденции само чрец промяната на цветовете на плочките в банята, смесителите или мебелите.

Затова ви предлагаме няколко тенденции, които ще бъдат актуални през 2019 г.:

Интелигентно съхранение

Адекватното съхранение е от съществено значение във всяко пространство в банята. Затова задължително трябва да имате компактни зони за съхранение, шкафове и рафтове, подчертаващи минимализма. Това ще направи пространството по-организирано, просторно и модерно. За целта може да изберете от голямото разнообразие от комплекти шкафове, които Баня Мечта предлага. Като например, комплект PVC шкаф с мивка и огледален шкаф Дебра. Той включва PVC шкаф за баня, който е водо- и влагоустойчив. Има и чекмедже, което е със soft close механизъм. Когато го затваряте, вратичките му ще се затварят плавно и бавно, и най-вече – безшумно, за да не събудите другите вкъщи. В комплекта има и бял порцеланов умивалник и огледален PVC шкаф.

Не подценявайте черното

Трябва да сте от по-смелите, за да изберете черния цвят за основен в банята си – признаваме го! Но това ще ви даде възможност да направите своята баня с драматичен, но и същевременно елегантен дизайн. Съветваме ви, ако се спрете на този цвят, да изберете матовия цвят за останалите елементи като аксесоари, осветителни тела, огледалото и др. За да постигнете този ефект, може да се спрете на плочки за баня TOKYO KORI от Баня Мечта.

Градски дизайн

Елегантни извивки, меки линии, по-елегантни осветителни тела олицетворяват градския живот, като създават примамливи и ориентирани към бъдещето пространства за баня. Внесете града вътре, а не както досега – природата. Иновативно, нали?

Технологиите в банята

Умни тоалетни чинии, ледкрушки, смартрешения – всичко това ще властва като тренд в дизайна на баните през 2019 г. Интелигентни душове, електронни смесители, автоматични мивки с Bluetooth и гласови функции за осветлението, температурата – всичко това в името на удобството, докато си взимаме душ. Като например, окачена тоалетна с дъска биде с дистанционно управление VILLEROY & BOCH ViClean от Баня Мечта. При този модел можете сами да изберете струи вода, според нуждите си. А седалката е отопляема, като има функция за настройка на температурата. Тази тоалетна има и антибактериално покритие, както и възможност за настройка позицията на струята.

Цвят дърво – хит за 2019 г.

Много актуален тренд за тази година – дървените елементи в мокро помещение като банята са истински хит. Да, знаем, че не е особено популярен материал за подобни места, които са влажни и мокри, но може да изберете подовите плочки в банята да имитират ламинат и ще имате дървен под за секунди. Така ще пресъздадете СПА уют в личната си баня.