Плочки за баня PARIS ODEON

Ако имате възможност и нямате ограничен бюджет, то една бутикова баня в дома ви много ще ви приляга. Баня Мечта може да ви предложи голямо разнообразие от висок клас обзавеждане за баня – плочки за баня, подови плочки, декори, мебели за баня – въобще, всичко необходимо, за да може вашата баня да е като от бутик.

Космическа бутикова баня

Какво имаме предвид под „космическа“? Освен че ще ви се струва, че влизате в космически кораб, когато използвате банята, като допълнение към извънземно пространство в този интериор има добавена космическа колона. Тя е направена от декори в три различни цвята, които са във формата на конуси. Поставени един то друг те образуват колона от пода до тавана и създават космическо усещане в помещението. Изберете плочки за баня серия FREE SPACE GREY 32.8*89.8. В тази серия влизат и стенни плочки в четири различни цвята, в сивата гама.

Бутикова баня Монте Карло

Серията плочки за баня MONACO MONTE CARLOще създаде аристократично усещане на вашата баня. Стенните плочки са от фаянс и са в четири различни нюанса, като основната цветова гама е бяло и черно. За да се пресъздаде лукса на Монако, са добавени няколко различни вида фризове. Те са съчетани умело, въпреки че са в различен размер – Massent noir е 7.3*59.8, Palazzo 1 е 11.5*59.8, а Palazzo 2 4.5*59.8. Мозайките също са в черно и бяло, като са използвани над 5 различни шарки, а размерите им 29.8*59.8. Подовата плочка е от гранитогрес, с 44.8*44.8 и цени от 89 лв./кв. м.

Бутикова баня във френски стил

Ако не искате да пренебрегвате класиката, то плочки за баня PARIS ODEONще предадат кралски стил на вашата баня. Стенните плочки са фаянсови, с 4 различни нюанса, в бежовата гама, с гланцирана повърхност. Те са с размери 29.8*74.8 и цена 79.90 лв./кв. м. Декоративните плочки в тази серия са 3 различни варианта – Decor Odeon blanc, Decor Odeon Brillant и Decor Odeon Noir, с размери 14.8*14.8 и цена 12 лв. /бр. За френски стил и дизайн са използвани две различни мозайки – Saint Michel 1 и Saint Michel, като отново е заложено на бежовото. За повече обем и качество подовата плочка е от гранитогрес, с размери 59.8*59.8. Всички плочки са първо качество, на висококачествения полски производител TUBADZIN.

Стил и нежност в банята

Така могат да бъдат определени плочките за баня от серията BERLIN TEGEL. Тук основните цветове са бяло, синьо и черно. Най-впечатляващото в тази колекция стилни и висококачествени плочки за баня е декорът. Може да изберете от няколко варианта – декор Milen, с размери 89.8*119.8 и цена от 420 лв. за комплекта и декор Valerie, с размери 119.8*119.8 и цена от 480 лв. за комплекта. И двата варианта представляват красива женска фигура, в бяло и черно, с акцент от тюркоазено синьо. Стенните плочки са фаянсови, с размери 29.8*59.8 и цена 89.90 лв./кв.м. Съчетани са три различни цвята – бяло, черно и тюркоазено синьо. Подовата плочка е в два нюанса – бяло и черно, Sant Marti 1A , с размери 44.8*44.8 и цена 89 лв./кв. м и Sant Marti 6A, с размери 44.8*44.8 и цена от 89 лв./кв. м.