Ремонтите в един дом са ангажимент, с който не всеки се наема. Дори и да се нуждаете от обновяване на банята, все отлагате и отлагате, защото не ви се занимава с намирането на майстори, материали или пък просто нямате бюджет за нова баня. Има решение и за вас! Това са душ системите.

С тяхна помощ може да придадете нов облик на вашата баня и тя да изглежда като нова. Така ще създадете усещане, че банята ви е току-що ремонтирана, като същевременно ще можете да се наслаждавате на невероятните функции на този модерен елемент. Душ системите имат панел, колона и душ със смесител, обикновено имат пита, от която се пуска водата. Така, докато си взимате душ, ще се чувствате все едно сте в петзвезден хотел.

Цената на душ системите варира, в зависимост от функциите, с които разполагат. Най-съществени фактори, определящи удобството и цената при всички тях са типа на материала, от който е изработена главата, размера й, както и типа на смесителя, дали ще е термостатен или не.

Душ система с бюджет до 200 лв.

Душ система с тръбно окачване РОСА 8889

Баня мечта ви предлага този продукт с 19% отстъпка и така цената му става от 118.80 лв. на 96 лв. Този модел е с телескопично тръбно окачване, стационарен и подвижен душ. В комплекта влиза и смесителя, и превключвателя.

Ако искате да имате и чучур, то вашият избор е душ система с тръбно окачване Мейси 8850. Този модел също влиза в бюджет до 200 лв. и е на цена 151.20 лв. Има телескопично тръбно окачване, стационарен и подвижен душ, а смесителят е месингов.

Душ системи с бюджет до 500 лв.

Душ система SOLLER TEKA Б.730.ХР. Баня Мечта предлага този продукт на цена 498 лв. вместо 579 лв. Модел е с двоен контрол, като има душ пита с размери 20 х 20 см и със система за почистване на варовика. Слушалката е с една функция за водата и система за почистване на варовика. В комплекта влиза и усилен метален шлаух, с дължина 150 см. Като допълнителна екстра е възможността за регулиране на височината на телескопичната стойка за по-лесна инсталация мин: 73 см – макс: 131 см. Освен това, може да се регулира и държачът за слушалката. Испанският производител на душ системи Тека е добавил към комплекта и смесител без чучур.

Душ системи с бюджет над 1000 лв.

Ако нямате ограничение в бюджета, с който разполагате, то изберете душ система RAINSHOWER SMARTCONTROL 360 DUO. Сега нейната цена е 2200 лв. вместо регулярната такава от 3075 лв. Включва: GROHE TURBOSTAT – компактен картуш с восъчен термоелемент, GROHE ECOJOY – водоспестяваща технология, подобряваща струята, GROHE EASYREACH – душ поставка, SPEEDCLEAN ANTI-LIME система, душ рамо 500 мм – хоризонтално, външен SMARTCONTROL термостат, позволяващ смяна между ръчен душ RAINSHOWER 360 DUO и GROHE PURERAIN, GROHE RAIN O2 SPRAY и TRIO MASSAGE. Моделът има и възможност за сваляне за по-лесно почистване.