3gp wap

GEBERIT

Geberit е бързо развиваща се компания и световен лидер в производството на санитарни технологии. Тя е основател на структурите за вграждане, познати още като вградени казанчета. Още от създаването си през 1874 година, винаги е била пионер в сектора, като непрекъснато е поставяла нови тенденции със своите цялостни системни решения за баня. Швейцарската компания и до днес развива дейността си, като произвежда висококачествени структури за вграждане, както и богата гама от бутони за тях.

По актуални данни, днес тя разполага с търговски офиси в над 41 страни, като дейността й е съсредоточена към големите и растящи европейски пазари, главно в Централна и Източна Европа. Също така в Франция, Великобритания, Северна Америка, Китай, Индия и Югоизточна Азия. Компанията разполага с 16 производствени фабрики, разположени в 7 страни. Основните производствени обекти са разположени в Швейцария, Германия и Австрия. Честа практика на компанията е промоциите на структурите за вграждане. Те се предлагат под формата на промо пакети от структура (казанче), крепежни елементи и бутон за активиране, които предлага.

За GEBERIT дизайнът е определящ за всяка баня, като задължение на всеки е се съобрази с него. Динамично развиващите се тенденции в обзавеждането за баня не оставят време за компромиси и луксът и качеството са задължителни. Вниманието дори към най-малките детайли в обзавеждането й са от основно значение, поради факта, че инвестициите там са в дългосрочен план и няма място за компромиси.

Водена от грижата за водата, нейната мисия се състои в осигуряване на най-високо качество на изделията. Също така гарантираното удоволствие и ефективност при дългосрочна експлоатация употреба, както и икономията на вода за всеки потребител.

 

busty teen doggystyle sex in the shower.kindgirls.club mature bbw got a massage.
×

Cart