GROHE

Магазини Баня Мечта предлагат на своите клиенти 15 % отстъпка на всички category, извън промоция с марката GROHE, включващи:

  • смесители;
  • тоалетни;
  • бидета;
  • душ системи;
  • аксесоари.

GROHE е водещ немски световен производител на санитарен фаянс и глобален бранд, символ на иновативност и надеждност в цял свят.

Със своите инженерни, иновационни и дизайнерски дейности, categoryте на GROHE са синоним на качество “Произведено в Германия”, което в крайна сметка печели доверието на клиентите в марката. Всички артикули  от марката са резултат от високотехнологично производствено инженерство, съответващо на безкомпромисни изисквания по отношение на изработка и функционалност.

През последните 10 години успехът на компанията бе потвърден от повече от 240 дизайнерски и иновационни награди, както и се класира на първите три позиции сред “най-устойчивите големи фирми на Германия през 2015 г.”. Многобройни високопрофилни проекти по целия свят са оборудвани с category на GROHE, свидетелстващи за предпочитанията на архитектите, дизайнерите и разработчиците за марката.

През 2014 г. компанията става част от LIXIL Group Corporation, която е официално регистрирана компания на фондовата борса в Токио. LIXIL е лидер на световния пазар в санитарната промишленост и водещ доставчик на жилища и строителни материали в Япония.