3gp wap

HANSGROHE

Магазини Баня Мечта предлагат на своите клиенти 10 % отстъпка на всички артикули, извън промоция с марката HANSGROHE, включващи:

  • смесители;
  • душ системи.

HANSGROHE е водеща немска компания за производство на санитарна арматура, като смесители за баня и кухня и душ системи. Създадена е още през далечната 1901 г. от Ханс Грое, който е бил обучен търговец на дрехи и надарен изобретател, но тогава е била под името GROHE. През 1961 година е преименувана на HANSGROHE. Компанията започва като малка работилница за метални пресования в планината Шварцвалд, като седалището й все още е там. Компанията се е доказала с безкомпромисното качество на изделията си във времето и за нея работят над 3500 служители от всички континенти. С 10 производствени фабрики и офиси в 44 страни, тя е една от малкото световни лидери в санитарната индустрия. Днес, компанията се радва на световно известна репутация, ценяща се по цял свят. Продуктите от немския бранд, освен, че са стандарт за най-високо качество, покриват най-високите изисквания за качество и се използват в повече от 140 страни по цял свят. Също така е патентовала над 2000 дизайна смесители и е носител на награди за екология и водна ефективност.

Действията, които е предприел немския бранд се разпростират отвъд качеството, надеждността и иновативните технологии на изделията. През годините компанията HANSGROHE е водена от няколко стратегически цели, които са традиция и до днес. Тя укрепва лидерството си по отношение на иновациите в областта на технологиите, дизайна и устойчивото развитие с изключително бързи темпове. Разширява дейността си в световен мащаб и усъвършенства бизнес модела си за нововъзникващите пазари. Залага на качеството и categoryвността, като разработва така наречения „Глобален Производствен Баланс“. Също така оптимизира бизнес процесите си и развива организационните умения на персонала си в световен мащаб.

busty teen doggystyle sex in the shower.kindgirls.club mature bbw got a massage.
×

Cart