ХИДРОМАСАЖНА ВАНА НАКСОСНяма по-голямо удоволствие от топла вана след дълъг и уморителен ден, а още по-изкушаващо е да се потопиш в хидромасажна ваназа пълен релакс. Освен че е приятно, е и доста полезно и здравословно. За ползите от хидромасажа се знае от години назад във времето.

Подобряват кръвообръщението, имат терапевтичен ефект и въобще – много ползи за здравето ни. Но досега да си сложиш хидромасажна вана вкъщи не беше много достъпно. Първо, заради високата им цена, второ, заради липса на предлагане.

Какви хидромасажни вани има?

Баня Мечта разполага с огромно разнообразие от модели. Можете да избирате между различни комбинации на въздушни и водни струи под налягане, разположени чрез няколко вида джетове. Също така и различни екстри и функционалности, с които са оборудвани ваните като напълно автоматизирано управление, контрол на няколко вида осветление, температура и продължителност на масаж.

Хидромасажни вани до 2 000 лв.

Хидромасажна акрилна вана 188050W 180*80

Този модел е с размери 180*80*50 см – което я прави подходяща за всяка баня. Има преден и страничен панел, както и автоматичен сифон. За удобство при използването има и възглавница. Тази акрилна ваня е с 8 хидродюзи и помпа за вода. Имайте предвид обаче, че можете да я поръчате само със специална заявка и може да бъде асемблирана в срок не по-рано от 10 работни дни, след потвърдена и уточнена поръчка.

Асиметрична хидромасажна вана НАКСОС 150*100

Този модел е с усилена метална конструкция, с крака за нивелация, като има хидромасажна система. В цената са включени 6 класик водни джета и 4 мини водни джета, с пневматично управление и инжекторно впръскване на въздух. Размерите на тази вана са 150*100. Можете да добавите аеромасажна система и 8 аеродюзи с пневматично управление, като тогава цената става 1619 лв. Баня Мечта предлага и възможност за аксесоари по избор, но имайте предвид, че те не са включени в пакета и се доплащат.

Правоъгълна хидромасажна вана модел ВЕНЕРА– има няколко варианта – 1259 лв. или 1709 лв.

Първият вариант или ВЕНЕРА А е с усилена метална конструкция, с крака за нивелация. Моделът има 6 класик водни джета и 4 мини водни джета, с пневматично управление и инжекторно впръскване на въздух. Размерите са 160*80. Можете да добавите аксесоари по избор – като например, възглавница черна (закрепване с вендузи) – 89 лв. или 2 броя иноксови дръжки, с черни ръкохватки – 89 лв. Ако искате допълнително осветление, докато си вземате вана, може да добавите хромо терапия, с 4 различни цвята, за 125 лв.

Хидромасажни вани над 2 000 лв.

Хидромасажна вана модел Атина 180*120см.

Този модел се предлага с хидромасажни системи по избор. Ако си поръчате с хидромасажна система стандарт флат 14, ще трябва да платите 2230 лв. В цената влиза вана, с размери 180*120*56, панел, крака, с конструкция за вана, помпа JTS – ITALIA ТИП DRM 80,295l/m,1.1 HP (0.81kW),IP X5, 14 водни дюзи. Като допълнение получавате и функция перлен масаж и насочване на струята.

Хидромасажна вана Сияние 0833

Ако цената няма значение за вас, то този модел е идеален вариант за вашите нужди. В цената влизат 8 аероджета, 6 големи хидроджета, 8 малки хидроджета, озон джет, водна помпа, контролен панел, радио, подвижен душ, каскада, 2 броя възглавници и още много екстри. Тази вана е с размери 170*170.