ИНОВАТИВНИ ОГЛЕДАЛА ЗА БАНЯ

Служат за отражение на нашата същност и са задължителен аксесоар, допълващ стила и красотата при обзавеждането на всяка баня.
В днешно време технологиите се развиват с много бързи темпове и това се наблюдава дори при функционалностите, които притежава едно на пръв поглед обикновено огледало за баня. Освен основната си функция, да придава усещане за допълнителен простор и дълбочина в банята, то може да притежава редица иновативни и полезни функционалности като:

  • Система против замъгляване
  • Индикатор на температурата
  • Часовник
  • LED осветление
  • TOUCH SCREEN
  • Мултимедийни

Огледала с LED осветление –

Система против замъгляване – след взимане на душ или вана, всеки се оглежда, но в голяма част от случаите, това се оказва невъзможна задача и чувството никак не е приятно, заради замъгляването от ситни капчици. Производителите и дизайнерите са намерили решение на този проблем като са измислили нагревател, който е вграден и не допуска запотяване.
Благодарение на тази функционалност, няма да Ви се налага повече да правите компромиси и ще се наслаждавате на луксозен дизайн, удобство и функционалност от ново поколение, които всеки би желал да притежава.

Touch Screen модул за управление на функциите –

Както вече споменахме, съществуват най-различни съвременни функционалности, но какво по-хубаво от това сами да можем да си ги избираме, посредством TOUCH модул за управление на функционалностите.
Искате да разберете колко градуса е в помещението или колко е часа в момента, това вече е напълно възможно.

Мултимедийни модели – истинско удоволствие, за което всеки мечтае.
При тях за изпълняване на мултимедийните функции се използва  TFT-LCD екран, на който има и високоговорител. Чрез него можете да възпроизвеждате видео или музика, както и да разглеждате снимки. Освен че имат вградена памет, този тип разполагат с допълнителни портове за карти или USB памет. Всички тези функции, които предлагат се управляват с практично дистанционно управление.

И най-приятната част от непрекъснатото усъвършенстване на технологиите е, че можете да си закупите огледало за баня, оборудвано с всички тези функции на достъпна за всеки цена.

Магазини „Баня Мечта“ разполагат с богата гама съвременни самостоятелни модели, както и шкафове с огледала.

Ако сме грабнали интереса Ви, разгледайте нашите модерни предложения в интернет каталога ни!