В днешно време иновациите ни заливат отвсякъде – не само в технологиите, но дори и в обзавеждането за баня. Затова ви предлагаме няколко иновативни решения за баня, които лесно може да приложите и във вашето любимо място.

Хидромасажна душкабина Lily

Баня Мечта предлага този невероятен модел душ кабина на промоционална цена от 1076лв.Така получавате 12% намаление за едно наистина иновативно решение за банята ви. Душ кабината е овална и има 2 плъзгащи се врати и 2 стационарни стъкла. Прозрачното стъкло е с дебелина от 8 мм, а профилът е от хром. Имайте предвид, че размерите са 90 на 90 на 190 см, така че ако сте над 190 см, ще ви е леко некомфортно. Освен това, този модел се предлага без поддушово корито.

Промо пакет структура за вграждане GROHE с окачена тоалетна с биде PIZA и смесител

Баня Мечта предлага на промоционална оферта друго иновативно решение за вашата баня – пакет структура за вграждане GROHE, с окачена тоалетна с биде PIZA и смесител. Сега можете да я поръчате с 44% намаление или за 560 лв. вместо за 1005 лв. Промоцията включва структура за вграждане и планки за монтиране. Освен това, можете да си изберете бутон – дали да е овален бутон хром Nova Cosmopolitan КОД: 38765000, овален бутон хром Skate Air КОД: 38505000 или правоъгълен бутон хром Skate Cosmopolitan КОД: 38732000. На който и вариант да се спрете, получавате 10 години гаранция и гарантирано немско качество. Конзолната тоалетна миния пък е с биде и има перфектна струия и утратънък капак със забавено падане. В комплекта влизат и едноръкохватков смесител за вграждане за биде, който е със затварящ се керамичен механизъм.

Комплект за вграждане Ideal Standard Ceraflex BC447AA

Това е друго иновативно решение за банята ви, предложено от Баня Мечта. С този комплект ще получите удобство и комфорт, но и ще сте в крак с иновациите в обзавеждането за баня. Промо комплект за вграждане включва вграден смесител за вана/душ Ceraflex (външна и вътрешна част, душ пита Ø 20 см, душ рамо с дължина 30 см, ръчен душ с три функции и лесно почистване, бутон Navigo за лесно превключване на функциите, коляно, държач и шлаух. Производителят е Ideal Standard и получавате гаранция от 5 години.

LED ОГЛЕДАЛО ЗА БАНЯ 1794

С 12% отстъпка или за 270 лв. вместо за 306.90лв. получавате това невероятно огледало за баня. То е с вградено LED осветление, „Touch screen„,  часовник и индикатор за температура, както и система против замъгляване. С този модел иновациите в банята ви ще са номер едно.