Лято е и всички ваши познати ремонтират вкъщи – сменят плочките в банята с нови, обзавеждат спалнята с нови мебели, а вие нямате време или средства за всичко това. Но въпреки всичко – искате да освежите някое помещение у дома – с малко средства и без да губите много време в обикаляне на магазините за строителни материали. Баня Мечта има решение за вас! Възползвайте се от нашите летни промоции – и освежете банята като смените мебелите в банята.

Ето как!

Баня Мечта ви препоръчва да смените шкафовете в банята с нови. Така лесно и бързо банята ви ще придобие нов вид. А и няма да е нужно да къртите плочки, да обикаляте по магазините с нас. Единственото, което е необходимо да направите, е просто да поръчате желаните от вас мебели от сайта на Баня Мечта – https://baniamechta.com/.

Промо комплект шкафове МОНИК

Ако сте с ограничен бюджет, може да се възползвате от лятната промоция на Баня Мечта – и да закупите с 12% намаление промо комплект шкафове. Така може да си ги поръчате за 575 лв. вместо за 654 лв. В комплекта влиза PVC шкаф за баня, долен PVC шкаф за баня, с две вратички, като има добавен Soft close механизъм. За да подхожда на всяка баня и стил, производителят се избрал бял цвят за мебелите, а умивалникът е от порцелан за по-голяма издържливост във времето. Размерите на долния шкаф са 55*45*63. Горният PVC шкаф за баня пък е с две огледални врати и LED лента. Той също е в бяло, с размери 55*14*65.

PVC шкаф за баня модел WAVE 80

Ако нямате ограничен бюджет, то този модел е подходящ избор. Баня Мечта го предлага с 10% намаление в рамките на лятната си промоция. Може да го поръчате и онлайн на цена 118.50 вместо 1315 лв. В комплекта получавате долна част с мивка WAVE, с размери 80*45*60см. Ако искате да е бял, то тогава цената е вместо 725лв – 652,50 лв., но ако искате цвят по-избор – вместо 795 лв., може да го поръчате за 715,50 лв. В компректа влиза и колона WAVE, с размери 150*30*25 см. Има и огледало, с PVC рамка WAVE и размери 80*80см. Имайте предвид, че гаранция на PVC материала 3 години.

PVC Шкаф за баня с LED осветление LINE 55 см

Но ако нямате нужда да сменяте и горния, и долния шкаф, може да си поръчате само горен, или само долен шкаф. Баня Мечта ви препоръчва горен шкаф с LEDосветление за 229.50 лв. вместо за 255 лв. Този модел е с водо и влагоустойчив PVC шкаф, с 2 броя LED лунички, две огледални врати, два подвижни рафта, панти с хидравличен амортисьор за плавно затваряне и прибиране на вратите и лаково покритие. Размерите му са 55 x 14 x 70 см.

Долен PVC шкаф с мивка модел WAVE

Баня мечта предлага с 10% намаление този модел долен шкаф – за клиентите, които искат да освежат банята, като сменят само долния шкаф. Може да го поръчате и онлайн за 652.50 лв. Умивалникът към шкафа е от порцелан, като е с размери 80*45*60 см.