Мебели за баня комплект Сиатъл
Мебели за баня комплект Сиатъл

Изборът на правилната тоалетна за баня или шкаф за баня може да направи обновяването на банята приказно. Важен е дизайнът, но и мебелите в банята трябва да са балансирани и да отговарят на всички ваши нужди. Да не забравяме и естетиката – преди всичко една баня трябва да бъде красива, нали?

Когато ремонтирате, обновявате или правите напълно нова баня, помислете за всички предмети, които трябва да се съхраняват в нея, съветват експертите по дизайн.

Не е нужно всеки път да си поръчвате по поръчка шкафове – в днешно време на пазара се предлагат готови комплекти, които може да намерите и на промоционални цени. В Баня Мечта може да откриете най-различни варианти – комплекти, горен или долен шкаф за баня и то на невероятни цени!

Кои са най-популярните цветове за шкафовете в банята сега?

Най-популярните цветове в баните за мебелите са предимно бели и други неутрални цветове. Цвят зелена маслина е много актуален през 2019 г. Като комплект PVC шкаф за баня модел Корнер от Баня Мечта. В него са включени шкаф долна част на крачета с две вратички и порцеланов умивалник. Размерите са 60*46*85см. Огледалото е с колона и LED осветление, с размери 55*15*60см. Целият комплект е в бял цвят, но с 10% оскъпяване може да бъде поръчан и в друг, например зелено. Мебелите са изработени от водо и влагоустойчив PVC материал и използваните механизмите са Soft Close.

Какво трябва да имате предвид, когато избирате мебели за баня?

Невероятно важно е да запомните, че банята е място, което доста често е мокро и влажно, затова трябва да изберете мебели, които да издържат на влага, вода, грим или продукти за коса, паста за зъби и безброй други неща. Практичността е ключът към успешната идея за банята. Като например, мебели за баня комплект Сиатъл от Баня Мечта. Това е комплект плот, с мивка и огледало, като има и LED осветление. Размерите на плота са 70*45*13 см, на мивката – 41,5см, а на огледалото – с LED осветление 70*55*4см.

Какво е модерно при мебелите за баня сега?

За невероятна визия и модерен дизайн смесете материалите – като дървен шкаф за баня с каменни плотове, съветват експертите. Като например, PVC шкаф за баня модел Равена от Баня Мечта. Долната част на този красив и изискан комплект е с плот от технически камък и порцеланов умивалник. Размерите са 90*45*85см. Огледалото пък е с PVC рамка, с размери 90*2*70см. Важно е да се знае, че мебелите са изработени от водо- и влагоустойчив PVC материал и са използвани механизмите са Soft Close.

Баня Мечта разполагаме с най-голямото разнообразие от шкафове за баня, включително и готови решения, като комплект (шкаф с огледало и мивка); комплект стъклена композиция; горен шкаф с огледало или без; долен шкаф с огледало или без или колони. Предлагат се предимно от PVC и MDF материал, както и с различни нива на оборудване – функционалности като панти със “soft close” механизъм за плавно затваряне на вратите и т.н. Ако се затруднявате в избора, предлагаме и изработка по желание на клиента в избран цвят, размер и принт декор.