Коледа е семеен празник, изпълнен с уют и топлина. Това е най-хубавото време от годината, когато цялото семейство се събира около Коледната елха, с топла чаша чай, ухание на коледни канелени бисквитки, греяно вино и много веселба. Коледа е и дългоочакван и заради подаръците, които с нетърпение очакват и малки, и големи.

Какъв по-хубав подарък за цялото семейство от нова баня? Ние от Баня Мечта ви предлагаме големи Коледни промоции, с които може да осъществите тази своя мечта и да я направите реален подарък за вас и вашето семейство за Коледа.

Какво е една баня без плочки за баня? Баня Мечта може да ви предложи нови плочки за баняс намаление от 12% до 20%.

Розовите плочки, модел HABITAT, са толкова красиви и елегантни, че идеално пасват за нов коледен дизайн на вашата баня. Съчетанието на бели и розови плочки, които са с матирана повърхност носи усещане за комфорт и същевременно – модерност. Те са първо качество и са сръбски, а сега са намалени с 20% в Баня Мечта.

Моделът HAPPY пък съчетава бяло, черно, но и така модерното в момента лилаво. Размерите на тези плочки за баня са 25х50 и са намалени с 12%. Ако се спрете на лилавата гама, ще внесете коледния дух в банята си за секунди.

Но ако не сте толкова смели и предпочитате традиционните цветове като бяло и черно, то моделът плочки за баня BIANCA е правилният избор за вас. Този дизайн е класически, съчетание на плочки за под в бяло и черно с такива за стена, тип мозайка, отново в същия цвят. В Коледната промоция на Баня Мечта може да ги имате с 18% намаление.

За всички плочки за баня ще получите безплатен 3Dпроект от нас.

За новата ви баня ще ви трябва и смесител. Може да закупите смесители за баняс до 30% отстъпка. А смесителят за баня с модерен дизайн KLUDI BALANCE 520239175е с цели 65% намаление. Така, вместо 685 лв., ще може да го закупите само за 239 лв. и да спестите за още повече подаръци под елхата. Този модел смесител е с изящен и модерен дизайн, с фини линии, които го правят подходящ за естети! Има керамична глава, аератор, с изпразнител, като може да се регулира дебита на водата, а монтажът му е много бърз и лесен. Това ще ви спести време. Немското качество на производителя ви дава 5 години гаранция.

Към смесителя за баня трябва да добавите и смесител за душ. Модел TYRIA BC156HO ХРОМ/БЯЛ МАТ е с 20% намаление и така може да го закупите за 187.20 лв. вместо 234 лв. Той е 35 мм керамичен затварящ механизъм, ограничител за топла вода, възвратен клапан, месингово лято тяло, от хром. Моделът има и метална ръкохватка с индикатор за топла и студена вода. Може да намерите още няколко подобни модела с 20% намаление на сайта ни.

С 40% намаление пък е смесителят за вана/душKLUDI PURE&SOLID 346810575. Така с Коледната ни промоция цената от 349 лв. става 211 лв. А това е нов модел, с модерен дизайн следващ последните тенденции при смесителните батерии за вана и душ. Смесителят има керамична глава, а покритието му е от хром, като е добавена защита срещу обратния поток на водата.

За новата визия на банята ви трябва и система за вграждане. Промо комплект за вграждане хигиенен душ KLUDI BOZZ е с намаление от 55%. В Коледната промоция на Баня Мечта може да го купите за 189 лв. вместо за 422.64 лв., каквато е регулярната му цена. Комплектът включва външна част за душ Kludi Bozz 389250576, една ръкохватка, вградена част – една функция Kludi 38826Z, месингово тяло, керамичен патрон. Освен това има и хигиенна слушалка със стоп старт бутон и метален шлаух Kludi 7314905. Системата е в цвят хром и с 5 години гаранция.

С 48% намаление пък е структурата за вграждане GROHE RAPID SL. Тя е тип 3 в 1 – с овален бутон NOVA COSMOPOLITAN. Цената й сега е 269 лв. вместо 522 лв. Тази система е с 10 години гаранция и ще ви предложи немско качество на ниска цена.

Сред Коледните ни промоции ще намерите и термостатна душ колонаKLUDI LOGO 1S 6809505-00. Специално за новата ви баня е намалена с 56% или може да е ваша за 618 лв. вместо 1407 лв. В тази цена влиза термостатната душ колона LOGO 1S, с иновативен дизайн на немския производител KLUDI. Има душ пита с широчина 20 см, а окачването на душ е телескопично. Има HOTSPOT функция, която предпазва от опарване.

За да е пълна визията на бляскавата ви баня, ще ви трябват и нови шкафове. Сега в Баня Мечта има промо комплекти шкафове за баня. Комплект PVC шкаф за баня МОНИК е намален с 12% и може да го имаме за 529 лв. вместо 604 лв. В тази цена ще получите долен PVC шкаф за баня, с две вратички, а механизмът им за отваряне е soft close механизъм. Шкафът е в бял цвят, така че успешно можете да го съчетаете с всякакъв вид, модел и цвят плочки за баня. В комплекта е включен порцеланов умивалник, с 55х45х63 см. Горният шкаф също е от PVC и с две огледални врати, при него също е използвам soft close механизъм. Има добавена и LED лента, а размерите му са 55х14х65 см. Получавате го с 3 години гаранция на PVC материала.

А ако банята ви е много малка и имате нужда от използване на всеки ъгъл, то PVC ъглов шкаф за баня Аполо ще ви пасне перфектно. С Коледната промоция на Баня Мечта може да го имате с 13% намаление – за 299 лв. вместо 345 лв. Това е едно иновативно и практично решение за баня, което пести място от недостатъчното пространство в банята. В комплекта влиза и нивелиращ се порцеланов умивалник, в бял гланц и стоящ PVC шкаф на крачета, с една вратичка със soft close механизъм. Размерите на този шкаф са 46х46х85 см.

А ако искате да се в крак с модните тенденции при баните, то ви трябва душ кабина. Коледните промоции на Баня Мечта за душ кабини започват от 12% намаление и стигат до 54% намаление. Такава е овалната душ кабина с корито MOVI 80. Сега тя може да бъде закупена за 219 лв. вместо за 481.20 лв. Промоцията включва овална душ кабина, прозрачно стъкло, което е с дебелина 4 мм и сатенен профил. Кабината е с две плъзгащи се врати и две стационарни стъкла, като има добавено за повече сигурност силиконово уплътнение.

Ако сте ограничени откъм място в банята, то квадратната душ кабина без корито ALBA пасва навсякъде. С Коледната промоция е намалена с 48% и може да бъде закупена за 169 вместо за 326 лв. Тя е с рисувано стъкло, което е с дебелина от 4 мм. Профилът на тази душ кабина е от хром и има добавени магнитни лайсни.