Банята е най-мокрото помещение в нашия дом. Колкото и да се опитваме да го държим сухо, трудно се получава, особено след душ. Напоследък като мода се наложи удобен и практичен начин да се разделят зоните в банята. Това става не само визуално – с различен дизайн плочки за баня, но и с поставянето на параван, който отделя душ зоната от останалите. Разбира се, освен като оформяна на красива визия, един параван в банята върши и много добра работа, а именно – предпазва останалите зови в нея от намокряне. Затова спокойно можем да наречем паравана скритият помощник в банята, нали?

Параван или душ кабина?

Това е първият въпрос, който си задавате – сигурни сме в това! Ако не разполагате с достатъчно място, а искате да превърнете банята си в удобно място за ползване на цялото семейство, то тогава параваните за баня са перфектно решение за Вас! Параваните за баня са изключително подходящо решение, дори превъзхождат душ кабините, понеже вие избирате разстоянието, на което ще бъде поставен от стената и осигурявате простор за взимащия душ. Те са много удобни и функционални и с тяхна помощ разделяте банята си на сухо и мокро помещение, без значение с какво пространство разполагате.

Баня Мечта предлага:

  • Паравани за душ
  • Паравани за вана

Параваните за баня, с които разполагаме са с орнаментно стъкло, по поръчка могат да се изработят и от фигурално стъкло. Също така предлагаме и всякакви разновидности на паравани за баня и душ кабини по поръчка и желание на клиента. Изработват се от закалени стъкла с дебелина: 6, 8 или 10 мм и възможност за матиране. Укрепващите елементи, панти и държачи са месингови.

Баня Мечта ви препоръчва:

СТЪКЛЕН ПАРАВАН ЗА БАНЯ S112T-90

С 30% отстъпка можете да закупите този модел параван – така го взимате за 184 лв. вместо за 262.80 лв. Това е стъклен стационарен параван, с прозрачно стъкло, с дебелина от 6 мм. Моделът има и пешкирник, както и добавена силиконово уплътнение за пода. Размерите са 90*190 см.

СТЪКЛЕН ПАРАВАН ЗА ВАНА 112FS

С 20% отстъпка или само за 143.04 лв. вместо за 178.80 лв. може да поставите този стъклен параван за вана във вашата баня. Разликата с предходния модел параван е в дебелината на стъклото – при този модел то е 4 мм и е матирано. Това го прави много подходящо за ваната, за да имате интимност, докато си взимате душ.

Параван статичен матирано стъкло 80*200 113FS/80

Това е още един доста достъпен като бюджет модел параван. Баня Мечта го предлага с 12% отстъпка и така може да го закупите за 175.10 вместо за 198.99 лв. Моделът е от типа стационарен параван, с 6 мм матирано закалено стъкло. За улеснение на домакините този параван се почивства много лесно.

Параван стационарен рисувано стъкло БЛЕЙК ICS 115-80

Този модел се предлага на цена от 229 лв., като както подсказва името му е с рисувано стъкло. То е с дебелина от 8 мм и има черен профил за по-добър контраст.

Стъклен преграден параван за баня тип хармоника ICS80-20

Малко по-скъп модел – на цена от 346 лв. след намалението от първоначалната цена от 432.66 лв. Моделът е прегладен стъклен параван, с 2 сгъваеми врати тип „Хармоника“, а стъклото е прозрачно. Тук размерите са 80*190.