Лятото все още е тук е и навън градусите са перфектни за плаж и море. Но както добре знаем, лятото е и идеалното време, в което да помислим за освежаване на дома. Да, отпуска е, когато избираш какъв бански да си купиш, а не какъв цвят плочки за баня да сложиш, но пък има хора, които обичат да ремонтират вкъщи непрекъснато. И това е така, защото разчитат на доверени партньори като Баня Мечта. С нас можете да обновите жилището си, докато сте на плажа. Възползвайте се от нашите летни промоции!

Промоции на смесители в Баня Мечта

Смесител за умивалник – 20% намаление

Можете да се възползвате от намалението на смесител за умивалник TYRIA BC159AA ХРОМ.Така може да го закупите вместо за 178.80 лв. – за 143 лв. Ще получите едноръкохватков смесител за умивалник, с 35 мм керамичен затварящ механизъм. Този смесител е с месингово лято тяло, което е от хром. Има добавен ограничител за топла вода, както и еasy-fix присъединяване. Производителят на този смесител за умивалник е български, като дава 5 години гаранция на продукта.

Кухненски смесители – с до 30% намаление

Летните промоции на Баня Мечта включват и кухненските смесители, като този модел с издърпващ се чучур HANSGROHE METRIS SELECT 14884000. Ако го закупите от нашата промоция, ще го имате за 695 лв. вместо за 947.40 лв. Като функционалности моделът предлага много възможности – издърпващ се чучур до 50 см, като може да се върти на 150º. Има вертикална ръкохватка и функцията за лесно боравене с един бутон SELECT. Много е подходящ за проточен бойлер.

Друг модел кухненски смесител с издърпващ се чучур е HANSGROHE FOCUS 240 31815000. Той се предлага с 25% намаление и може да бъде закупен за 376 лв. вместо за 503.77 лв. Тук производителят е добавил, освен издърпващ се чучур до 50 см, но и 2 вида струя. Има и MagFit магнитно закрепваща система

Смесител за мивка

Освен смесители за умивалник, в Баня Мечта може да намерите и промоционалните ни оферти за смесители за мивка. Като например, висок смесител за мивка GROHE BAU EDGE 23760000. Този модел е намален с 27% и може да бъде закупен за 159 лв. Има изпразнител, с керамична глава е, а покритието, от което е направен, е хром. Германският производител GROHE дава 5 години гаранция. Добавена е и технология за намаляване на разхода на водата GROHE EcoJoy® , както и система против натрупване на варовик – SpeedClean.

Смесител за баня

Банята е едно от най-важните помещения в нашия дом. След уморителен ден няма нищо по-хубаво от това да си вземеш горещ душ, а след дълъг ден на плажа, под жаркото слънце – студен душ! Баня Мечта ви предлага промоционални оферти и за смесители за вана или душ, като смесител за вана/душ KLUDI PURE&SOLID 346810575. С лятната ни промоция може да се възползвате от намалението ни и да го закупите вместо за 349 лв.- за  211 лв. Това е нов модел, с модерен дизайн, следващ последните тенденции при смесителните батерии за вана и душ. Има защита срещу обратния поток на водата, а и се монтира и демонтира изключително лесно.