3gp wap

ROCA

Магазини Баня Мечта предлагат на своите клиенти 12 % отстъпка на всички category, извън промоция с марката ROCA, включващи:

  • мивки;
  • смесители;
  • мебели за баня;
  • тоалетни;
  • бидета;
  • вани;
  • душ кабини;
  • паравани;
  • активатори за структури за вграждане.

Roca е водеща Испанска компания, основана през 1917 година, занимаваща се с производство и търговия на category за обзавеждане за баня, керамични стенни и подови покрития. Стартира от фабрика в Барселона, като по днешни данни компанията разполага с над 20 000 служители, близо 80 производствени предприятия и дейност, разпростираща се в 135 страни и на пет континента. Roca присъства дори и на българския пазар с марките Roca, Fayans и Laufen. Компанията е извоювала лидерската си позиция още от самото начало, като е водена от стремежа за развитие и непрекъснатото усъвършенстване на дизайна и функционалността на продуктовия си асортимент. Тоалетните казанчета, които произвежда са проектирани да бъдат икономични, като не се отразяват на ефективността. Основател е на първия едноръкохватков смесител и редица новаторски технологии за намаляване на разходите за вода и енергия. Успехът й се крие в предприемаческия дух, независимостта й и непрекъснатите инвестиции. Днес тя е е една от най-големите и известни компании в сферата на дизайна и производството на санитарна керамика.

100 години традиция:

С 100 годишна история и традиции, тя налага нови стандарти за съвременната баня, дължащи се на високите технологии,  иновативния дизайн и новаторския подход относно материалите за изработка. Доказателство за това е най-актуалната й колекция – Inspira, предлагаща пълен асортимент от санитарни изделия. Всички те са изключително фини и леки, изработени от иновативен материал Fineceramic, който е с до 40% по издръжлив и лек, спрямо стандартните. Мебелите са с по-голям обем за съхранение и вградено лед осветление. Окачени тоалетните са без ринг и са оборудвани с казанчета с двоен бутон, спестяващ вода. А най-интересната част е впечетляващата „смарт тоалетна“ In-Wash, която тази серия предлага. Тя придава ново значение на думата “хигиена”, като използва само вода, без да се налага използването на тоалетна хартия. Оборудвана е с дистанционно управление за избор на функциите и самопочистващи се дюзи, преди и след употреба. Разполага й със сензор за засичане на потребителя, който блокира функциите измиване и подсушаване, когато седалката е свободна.

 

busty teen doggystyle sex in the shower.kindgirls.club mature bbw got a massage.
×

Cart