ПЛИТКА СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ SCHELL 030610099За да имате удобство и комфорт, докато използваме своята баня, все по-често на пазара се налага структура за вграждане като модерен избор. Причината – много по-лесно за подръжка и използване е, отколкото старите варианти. А и е доста модерен и изискан начин – казанчето и висякаща във въздуха тоалетна се почистват много по-лесно. Като плюс може да се добави и фактът, че структурата за вграждане има луксозен дизайн и модерен вид. Така ще е не само практичен избор за вашата баня, но и красиво решение.

Баня Мечта предлага промоционални оферти за структура за вграждане, от които може да се възползвате, докато сте на плажа.

Магазини „Баня Мечта“ разполагат с огромен избор от тънки, тесни или ниски структури за вграждане, включващи модели за тоалетни, за биде или за писоари. Всички са с високо качество и са от водещи производители като: Grohe – Германия; Geberit – Швейцария, Alcaplast – Чехия, Ideal Standard – България и Kolo – Полша.

СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ SCHELL С ХРОМ БУТОН 030570099

На цена 249 лв. може да закупите комплект от структура за вграждане SCHELL, с крепежните елементи, бутон от хром и шумоизолация. Немският производител дава 5 г. гаранция на този модел.

СТРУКТУРА ЗА ВГРАЖДАНЕ GROHE RAPID SL 3 В 1 С ОВАЛЕН БУТОН NOVA COSMOPOLITAN

Баня Мечта предлага този модел с 48% отстъпка и може да бъде закупен за 269 лв. вместо за 522 лв. На половин цена ще получите структура за вграждане Rapid SL КОД: 38528001, овален бутон – хром Nova Cosmopolitan КОД: 38765000, както и планки за монтаж. Немският производител GROHE дава 10 г. гаранция.

Комплект ROCA структура за вграждане и окачена тоалетна DEBBA SQUARE RIMLESS

Комплект ROCA структура за вграждане и окачена тоалетна DEBBA SQUARE RIMLESS може да бъде ваш за 415 лв. Промоцията включва структура за вграждане ROCA ACTIVE A89011001B, двоен бутон ROCA ACTIVE A8901170R1 хром-гланц, окачена тоалетна DEBBA ROUND RIMLESS – квадратна форма A34699L000, капак със забавено падане A8019D2004.

Промо пакет структура за вграждане GROHE с окачена тоалетна с биде PIZA и смесител

Баня мечта предлага промо пакет структура за вграждане GROHE с окачена тоалетна с биде PIZA и смесител с 44% намаление – за 539 лв. вместо за 969 лв.

Промоцията включва структура за вграждане Rapid SL КОД: 38528001 и планките за монтаж. може да добавите и бутон по избор – овален бутон хром Nova Cosmopolitan, овален бутон хром Skate Air, правоъгълен бутон хром Skate Cosmopolitan. Конзолна тоалетна чиния с биде – с перфектна струя, ултратънък капак със забавено падане и лесен демонтаж на капака. В комплекта има и едноръкохватков смесител за вграждане за биде – със затварящ керамичен механизъм, от месинг.