Обичате да сте в крак с модните тенденции и следите не само какво се появява като новост на пазара на техника и дрехи, но и в интериорния дизайн? Тогава няма да ви изненадаме, че ваната и тази година продължава да е модерен елемент от банята. Няма нищо по-хубаво на света, от една топла вода след дълъг работен ден, нали?

А с навлизането на иновациите можете да си сложите функционална вана, която да има редица екстри. А те, сигурни сме, че много ще ви харесат!

Баня Мечта може да ви предложи огромно разнообразие от вани за баня– от акрилни и хидромасажни модели, в най-различни разновидности като дизайн, форма и размери, подходящи за всеки вид баня.

Но първо, да започнем с това, какви са разликите между акрилните и хидромасажните?

Акрилните вани са винаги на мода. Те са по-леки, което ги прави доста удобни за транспортиране и съответно – по-чест избор сред потребителите. Независимо дали разполагате с голям бюджет или не желаете да отделите голяма сума, този тип със сигурност ще бъде най-правилният избор за Вас и Вашето семейство. Поддържат се лесно, без да се налага използване на специални препарати.

Баня Мечта ви препоръчва:

Асиметрична акрилна вана Ravak Rosa 140*105

Можете да я поръчате на цена от 797 лв. Предлага се с размери 140*105 см, в бял цвят, като може да бъде лява или дясна. Този модел е много подходящ, ако имате малка баня и нямате много пространство в нея. Възползвайки се от всеки ъгъл в банята си, тази асиметрична вана ще пасне не само пространствено, но и ще придаде модерен дизайн на помещението. А и визуално банята ви ще изглежда по-голяма.

Хидромасажните са най-бързият и евтин начин да се сдобиете с готово решение за банята. Изключително функционални са, осигуряват пълен релакс и редица полезни качества за грижа на тялото.

Баня Мечта ви препоръчва:

Хидромасажна акрилна вана 188050A 180*80

Може да поръчате този модел с 15 отстъпка и така да го имате за 1035.17 лв. вместо за 1217.85 лв. Тази вана е с размери 180*80*50 см, така че имайте предвид, че ще ви трябва малко повече място за нея. В комплекта има включен преден и страничен панел, автоматичен сифон, една възглавница, контролен панел, италиански аеро Set, както и 8 аеро дюзи и аеро помпа. С нея може да си отпочинете и да се насладите на релаксиращ масаж.

Баня Мечта ви препоръчва:

Ъглова хидромасажна вана 151560AW 150*150

Ъгловата вана може да бъде поставена в ъгъла на вашата баня и така да усвоите всеки ъгъл, без да губите излишно място. Този модел се предлага с размери 150*150*60 см. В комплекта е включен автоматичен сифон, преден панел, 2 възглавници и контролен панел. Ъгловата вана има воден италиански Set 6 хидо дюзи, както и въздушен италиански Аеро Set 8 дюзи. Важно е да знаете, че този продукт е само на специална поръчка.