Какво представлява гранитогреса?

Гранитогресът е най-здравата и предпочитана подова настилка. Същевременно и най-доброто решение за дома или градината. Гранитогресните плочи са изработени от естествени материали, издържащи на ниски температурни условия и голямо натоварване. Използват се предимно за обществени помещения и външна настилка с голяма степен на износоустойчивост. По състав гранитогреса е близък до порцелана, но по технология на производство – плочка с еднократно печене, като визуално наподобява естествения камък. Гранитогресът се произвежда единствено от висококачествена бяла глина, пречистен кварцов пясък и натурални пигменти. Вследствие на обработка на свръхвисока температура – структурата на материала се изменя, а съставките и се трансформират в монолит, който няма аналог в природата.
В днешно време особено предпочитан и използван е облицовъчният гранитогрес, познат още като плочки за облицовка.

Какво ще откриете при нас?

Ние разполагаме с огромна продуктова гама, предлагаща следните разновидности гранитогрес:

  • Полиран
  • Матиран

Заповядайте в нашите магазини „Баня Мечта“, където ще се потопите в изобилието от цветове, текстури и размери. При нас ще откриете и други подови настилки като мрамор, гранит и клинкер за малки и големи помещения.
Предложенията, които ще откриете при нас са с безкомпромисно качество, отговарящо и на най-високите изисквания за производство и са с уникален дизайн, които ще накара дори и потребителите които нямат за цел да прибягват до ремонти да пожелаят да сменят интериора или екстериора на дома или градината си.

Защо да ни се доверите?

Ние предлагаме съвременни решения от водещи производители от Испания, Италия, Иран, Полша, Сърбия, Турция и България, доказали се с качеството и дизайна си. Стараем се да поддържаме значително голяма продуктова гама, за да отговорим на изискванията на всеки вкус и всяка потребност на клиентите.