Какъв асортимент се предлага за хората с намалена подвижност?

Благодарение на бързо разрастващите се технологии, categoryте се подобряват и усъвършенстват с всеки изминал ден. Вече могат да осигурят необходимия комфорт за изпълняване на ежедневните хигиенни навици на потребителите с затруднена двигателна функция. За да бъдат максимално ефективни и полезни, към всички тях се предлагат допълнителни арматури, под формата на помощни средства. Разработени са да позволяват самостоятелното използване на банята или тоалетната от индивидите с нарушена подвижност.

Знаем, че е трудно, да изберем и закупим подходящи, защото хората със специални нужди имат различна представа за удобство. Погрижили сме се да осигурим всичко, необходимо за използване на санитарното помещение за тях, както и лесната им употреба. Предвид индивидуалната степен на подвижност на тези потребители, се стараем да обогатяваме асортимента си от category, за техните специални нужди.

Едни от най-масово разпространените и купувани аксесоари са спомагателните дръжки, които осигуряват необходимата опора на хората с намалена подвижност.

В редки случаи, само това не е достатъчно и трябва да се закупи и специална седалка за душ кабина. Също да се монтира допълнително приспособление за тоалетната чиния, за да могат самостоятелно да се справят с използването.

Как да разберем кои точно биха осигурили комфорта им?

За съжаление в България индивидите с намалена подвижност никак не са малко. Добре да знаем с какво и как можем да се погрижим за тяхното удобство, особено в места като мокрото помещение. За да сме полезни, както на трудноподвижните хора, така и на тези, които се грижат за комфорта им предлагаме удобни и качествени спомагателни аксесоари, под формата на арматура.

Защо да се доверите на Баня Мечта?

Факт е, че в България не е много разпространена продажбата и употребата на тези изделия, въпреки удобството, което осигуряват.
Наясно сме, че за част от старите и трудоустроените хора е трудно и дори непосилно да отделят средства за закупуване, затова се стараем да предложим най-добрите цени на пазара.

При нас ще откриете санитарна керамика за инвалиди, включваща:

  • Тоалетни чинии;
  • Моноблоци;
  • Бидета;
  • Мивки;
  • Спомагателни аксесоари за тях.

При необходимост от съвет, не се безпокоите да се допитате до нашия екип от професионалисти, ние винаги ще ви помогнем да направите правилния избор! Заповядайте в магазини Баня Мечта и осигурете удобството и комфорта на вашите близки, като им подарите свободата да се справят сами, без чужда помощ!