Защо полиран гранитогрес?

Полиран гранитогресВ много от случаите, когато избираме гранитогрес за хола, кухнята или антрето си задаваме въпроса: матиран или полиран гранитогрес да изберем?

Почти във всички случаи, под „полиран“ гранитогрес се разбира този с гладка повърхност (гланциран), което не е вярно. Даден гранитогрес е полиран, само ако е преминал през машинно полиране. То от своя страна се осъществява след последното оформяне на плочата или с химическо полиране. Химическото полиране е дело на китайските производители. Преминалите през тази обработка плочи изглеждат добре, но след почистване във времето потъмняват и започват да губят блясъка си.

Какви са предимствата му?

Основните му предимства на полирания гранитогрес се състоят в това, че лесно се почиства и създава усещане за простор и дълбочина на помещението. Повечето потребители се притесняват, относно хлъзгавината му и избягват полагането му в коридори. Също там, където се влиза с мокри обувки или се излиза с мокри крака и това да доведе до инцидент.

Като качество на материала е изключително здрав, но при удар или изпускане на тежък предмет върху повърхността съществува голяма вероятност тя да се наруши, което при матирания не е точно така. Решението за избор на повърхност разбира се е индивидуално, спрямо нуждите. Все пак от най-голямо значение е какво ще ни допринесе в естетически план, т.е дали ще подхожда с мебелите и интериора в конкретното помещение. Изборът на гранитогрес, независимо дали ще бъде матиран или полиран е огромен, така че ви съветваме да изберете този, които най-много ви допада.

Какво ще откриете при нас и защо да ни се доверите?

Разполагаме с изобилие от цветове и размери. Продуктовият асортимент от полиран гранитогрес, които предлагаме е внос от доказани водещи производители, а качеството е безкомпромисно. Всички наши предложения са на възможно най-добри цени в България, а продуктите ни отговарят максимално на изискванията и предпочитанията на клиентите!