Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Какви видове огледала за баня има?

Огледала за баня Освен, че са пригодени да отразяват  същността на притежателите си и са задължителни при обзавеждането на всеки дом, нашите огледала за баня допълват дизайна и интериора в банята.

Освен самостоятелно, те се срещат и под формата на различни комбинации като вградени в мебели или комбинирани.

Какви функционалности и иновации предлагат огледалата за баня?

Напоследък темпото, с което се усъвършенстват технологиите е неизмеримо. Тази тенденция се усеща дори и при нивото на функционалност, което притежават тези на пръв поглед обикновени огледала за баня. Освен основната си функция, да придават усещане за допълнителен простор и дълбочина в помещението, разполагат с редица новаторски и полезни удобства.

Функционалностите, с които са снабдени нашите предложения са:

  • система против запотяване;
  • индикатор за визуализация на температурата;
  • индикатор за визуализация на часа;
  • LED осветление;
  • touch screen модул за управление на функциите;
  • промяна на режим картина при доближаване.

Моделите, снабдени със система против замъгляване са изключително практични, особено в случаите след взимане на душ или вана. Обикновено всеки иска да се огледа след това, но в голяма част от случаите, това се оказва невъзможно и чувството никак не е приятно. Замъгляването, породено от ситни капчици вече остава в миналото. Производителите и дизайнерите са намерили решение на този проблем като са проектирали и вградили нагревател, който не допуска запотяването му. Повече няма да ви се налага да правите компромиси и ще се насладите на луксозен дизайн и функционалност от ново поколение, която всеки би искал да притежава.

Touch Screen модул, позволяващ управление на функциите. Различните модели са оборудвани с най-различни съвременни функционалности, но какво по-хубаво от това сами да можем да си ги избираме, посредством TOUCH модул за управление. Друга иновативна характеристика е определянето на температурата в помещението или точния час. Всичко това вече е напълно възможно и най-приятната част, е че е на достъпна цена. Напоследък все повече потребители залагат на удобството и успоредно вървят в крак с тенденциите на пазара.

Най-новата тенденция в днешно време е променящия се режим под формата на картина. Тази новост предлага нещо невиждано досега, при доближаване на 30-40 сантиметра от огледалото, то променя режима си от картина на огледало. Това ги прави изключително привлекателни и нестандартни, а в същото време и функционални, притежаващи функции като изброените по-горе.

Защо да изберете точно от нас?

Нашите category са безкомпромисни в качеството си и на отлична цена, стараем се да ги предлагаме на възможно най-ниски цени, за да бъдат достъпни за клиентите. Това е факт, поради дългогодишното ни партньорство с водещите производители на пазара. Стараем се да сме в крак с тенденциите на пазара, като не спираме да радваме клиентите си с промоционалните цени, които ежемесечно приготвяме за тях.
Ако сме привлекли вниманието ви или имате нужда от съвет при избор на покупка, не се колебайте да ни потърсите. Ние винаги сме насреща и с удоволствие ще ви помогнем. Разгледайте нашите атрактивни предложения в интернет каталога или ни посетете в магазини Баня Мечта. Сигурни сме, че ще намерите точно това, което винаги сте търсили.