Какво ни предлага хидромасажната кабина?

Може да звучи като прищявка, но подобен избор често е продиктуван от натоварения начин на живот, който в днешно време голяма част от хората водят. Оборудвайки банята си с хидромасажна кабина – домът се превръща в малък оазис, където можете да откриете неописуемо изживяване и пълен релакс, често липсващи в ежедневието. Ако желаете да имате кът в дома си, в който да релаксирате и да се отпуснете максимално, то те са това, от което се нуждаете!
Взимането на душ е ежедневна дейност, затова е разумно да я превърнем в приятно занимание и дори нещо повече – лечебно!
Масажният поток на водата облекчава измореното ни тяло и реално хидромасажната кабина се превръща в наш терапевт. Предлагат се, както икономични варианти на достъпни за всеки потребител цени, така и луксозни, подходящи за най-претенциозните клиенти, които са ценители на удобствата и съвършеното обзавеждане.

На пръв поглед всички те наподобяват обикновените душ кабини, но с тази разлика, че предлагат значително повече удобства и функционалности. Част от тях са с възможност за масаж на краката, регулиране на струята на водата, няколко вида дюзи и подвижни душове и слушалки.
Част от моделите са с парогенератори, седалки и огледала. Същестуват и подходящи модели за онази част от потребителите, които обичат да слушат музика – те разполагат с радио или CD.
Други функционалности към тях са подходящото осветление, дозаторите за сапун и стъклените лавици, на които можете да поставите козметиката. Най-разпространени са акрилните материали.
Някои category могат да се контролират с дистанционно, а други разполагат и със сензорен контролен панел. Предлагат се, както модели в класически цветове за баня – бели, сиви и черни, така ярки и нестандартни модели, с яркочервени и лъскави повърхности. След дългия и неприятен ден, след хиляди неудачи или просто, когато сме физически и емоционално претоварени, имаме нужда от почивка и начин да възродим духа. Чаша бяло вино и приятен енергизиращ душ. Можем да внесем удобствата на SPA центровете и в нашата баня, избирайки луксозна хидромасажна кабина, добавяща чар и функционалност в дома ни. Въпреки,че хидромасажните модели са на по-висока цена, спрямо обикновените душове – те са инвестиция в личното удоволствие и комфорт. Щастието си струва усилията. Те са най-голямият подарък, който можете да си направите – за сетивата си и за предотвратяване на ежедневния стрес.

Какви предложения ще откриете при нас ?

При нас ще откриете разнообразие от модели, съчетаващи отмарящ душ, нежен масаж, топла парна баня и дори сауна. Нашият екип от професионалисти ще Ви помогне да изберете подходящата за Вас и на най-достъпна цена в България. Не правете компромис със себе си – подарете си удоволствието, за което винаги сте мечтали.