Какво представляват смесителите за вана?

Те присъстват във всяка баня, обикновено под формата на комбиниран тип (за вана и душ). Основната им дейност е смесването на топла и студена вода до избрана от потребителя температура. Съществуват безброй възможности за избор на дизайн, форма и цвят, предлагащи възможност за персонализиране на мокрото помещение по индивидуални изисквания. С помощта на водещите иновации на дизайнерите и  инженерите, вече можем да усвоим максимално ползите от тези атрактивни, полезни и удобни, лесни за употреба смесители.
Всъщност разликата им от моделите за кухня и баня е минимална и се състои в това, че имат ръчен душ и могат да бъдат комбинирани (като стават и за душ), но не е задължително. Санитарните category от този тип се предлагат както за монтаж върху вана или стена, така и за вграждане в стена. Също така притежават полезни функционалности, които осигуряват максимален комфорт на потребителя.

Какви видове предлагаме?

При нас ще откриете смесители за душ от следните видове:

  • за вграждане;
  • комбинирани;
  • комбинирани с аксесоари;
  • термостатни;
  • под формата на промо комплекти.

Всички са изработени от висококачествен месинг и се вписват чудесно във всеки интериор, те са съвременни и удобни, а някои от тях дори се предлагат в комплект със аксесоари. Конструирани са по начин, по който покриват и най-високите критерии за качество, а цените им са възможно най-добри за България. Термостатните са изключително удобни и подходящи, особено за семействата, в които има малки деца. Причината за това, е че елиминират риска от попарване и позволяват избор на точно определена температура на водата и постоянното й поддържане.

Защо да закупите от нас?

При нас избор винаги има, разполагаме с модели за всеки вкус, всички наши артикули притежават модерна визия, качествени са и най-вече надеждни. Технологиите, с които са оборудвани ги прави изключително икономични и предпочитани. Доверете се на нашия екип, които ще ви посъветва и ще ви помогне да направите най-добрия избор за вас. По този начин, не само ще си осигурите желаното удобство и комфорт и банята ви ще изглежда уникална, но ще си спестите време и средства за търсене.