Хидромасажни вани – какви ползи ни носят?

Добрите хидромасажни вани са най-бързият и евтин начин да се сдобиете с готово решение за банята. Освен, че са изключително функционални и осигуряват пълен релакс,  допринасят за редица полезни грижи на тялото.

Хидромасажни ваниС тях можете да се насладите на масаж, за който винаги сте копнели, основан на терапевтичния ефект на водата. Хидромасажните модели са перфектният избор за вана, а и предлагат различни видове процедури и висока температура на водата, регулираща се спрямо индивидуалните нужди на потребителя. Характеризират се с лесен монтаж и поддръжка. Освен за масаж на мускулните групи на тялото, ваните действат изключително успокояващо и на нервната система. Повишават кръвообращението, тонизират кожата и я детоксикират. Луксозните изпълнения предлагат комбинация за масаж на гърба и регулируеми джета. Хидромасажните джетове представляват дюзи, които доставят оптимално количество въздушна струя. Оборудвани са с водна помпа, с различни мощности и стандартното са с 6 или 8 регулируеми джета. Изборът на водна помпа е определящ спрямо броя на джетовете.

В днешното време да разполагаш с джакузи или хидромасажна вана в дома си вече не е лукс или пристрастие, а необходимост. Динамичният ритъм и натовареното ежедневие ги налагат като необходим елемент, присъстващ във всеки дом. Те са най-модерният и доказан метод за борба с проблемите на съвременния живот – хроничната умора и стреса.

С какви видове хидромасажни вани разполагаме?

Продуктова гама на магазини „Баня Мечта“ разполага с огромно разнообразие от модели, задоволяващи и най-високите изисквания на клиентите. При нас можете да избирате между различни комбинации на въздушни и водни струи под налягане, разположени чрез няколко вида джетове. Също така и различни екстри и функционалности, с които са оборудвани ваните като напълно автоматизирано управление, контрол на няколко вида осветление, температура и продължителност на масаж.