Какво представляват?

При предстоящ ремонт във банята именно те са най-предпочитаните санитарни category през последните години. Класическите обикновени душ кабини са на достъпна за всеки цена, за разлика от хидромасажните и тези, които се предлагат с музикално озвучение и допълнително осветление. Разнообразието на пазара днес е голямо, но ценовия диапазон, в който варират също е голям. Напоследък се наблюдава тенденция потребителите масово да ги търсят и закупуват. Освен, че са висококачествени и осигуряват необходимото удобство и комфорт, са на много по-достъпна цена.

Защо да заложим на тях?

Възможностите за обзавеждане на практика са три, а именно да се монтира вана, душ или кабина. Накратко ще ви запознаем с предимствата на всяко едно от тях и ще се опитаме да обясним кое е най-подходящото решение.

Душът е подходящ, в случай, че разполагате с недостатъчно пространство в банята и няма вариант за монтаж на вана или кабина.

Ваната е добра алтернатива, но за да се монтира се изисква достатъчно свободно пространство, което в днешно време е рядкост, поради малките размери на баните. Тя също има предимства и недостатъци, като недостатъкът при нея е завишения разход на вода и поддръжката.

Кабините на практика са най-добрият избор, който можете да направите, ако търсите удобство и комфорт. В днешно време изборът е голям, предлагат се както скъпи, така и евтини модели.
Всички те се предлагат в разнообразни размери, форми и цветове, вписващи се във всеки стил и отговарящи на всеки вкус и възможност на клиента.

С какви видове разполагаме и защо да изберете точно от нас?

Душ кабините, които предлагаме са:

  • овални;
  • квадратни;
  • ъглови;
  • петоъгълни;
  • с отваряема врата;
  • с плъзгаща се врата.

Те са на достъпни цени, а в същото време висококачествени, което гарантира дълги години безпроблемна работа, изпитано удоволствие и осигуряване на желания комфорт. Монтират се лесно, в почти всички случаи, дори не се налага да прибягвате до услугите на майстор. Разнообразието от размери и дизайн, което предлагаме е огромно и със сигурност ще откриете, точно тази, която да отговори на вашите нужди и изисквания, относно форма и размер. Почистват се лесно и почти без никакви усилия, като запазват първоначалния си вид. По стандарт се продават без корито, но това не трябва да бъде пречка за вас. Разполагаме и с душ корита, както и с модели, оборудвани с такива.