Смесители за душ – какво представляват и какви видове има?

Смесител за душ Банята е невъзможна без наличието на смесители за душ. Основната им функция е да смесват топла и студена вода до определена от потребителя температура. Срещат се в най-различни форми, дизайн и цвят, което от своя страна дава възможност на потребителите да персонализират помещението по свое усмотрение. Благодарение на иновациите на инженерите и дизайнерите в днешно време, можем да се възползваме от тези удобни, стилни и лесни за употреба смесители. На практика, почти не се различават от моделите за баня и кухня, но разликата им е определяща, а именно те трябва да бъдат комбинирани. Санитарните category от този тип разполагат с кран – букса, която служи за насочване на водния поток (в зависимост дали ще се използва за душ или за пълнене на ваната). Делят се на едноръкохватови и на двуръкохваткови. Също така разполагат с най-различни функционалности, които осигуряват максимален комфорт на потребителя.

Какви видове смесители за душ предлагаме?

При нас ще откриете смесители за душ от следните видове:

  • самостоятелни;
  • комбинирани;
  • комбинирани с аксесоари;
  • термостатни;
  • под формата на промо комплекти.

Предлагат се както самостоятелно, така и под формата на промо комплекти. Всички са изработени от висококачествен месинг, като разполагаме предимно с едноръкохваткови. Моделите, с които разполагаме се вписват идеално във всеки стил, те са практични и модерни, а част от тях дори се предлагат в комплект със аксесоари. Всички те отговарят дори и на най-високите изисквания за качество, а цените им са достъпни за всеки потребител. Термостатните са изключително удобни за семейства с малки деца, поради факта, че не позволяват попарване с гореща вода. Те позволяват избор на точно определена температура на водата и възможност за постоянното й поддържане.

Защо да заложите на нас?

При нас изборът е огромен, всички наши предложения са стилни, качествени и надеждни. Проектирани са да бъдат водоспестяващи, а част от тях притежават иновативна изолирана конструкция Cool Body. Опитните ни консултанти ще ви посъветват и ще ви помогнат да направите най-правилния избор, според вашия размер и дизайн на помещението. Така ще си осигурите несравнимо удобство, комфорт и банята ви ще придобие още по-уютна атмосфера.