Защо матиран?

В много от случаите, когато избираме гранитогрес за хола, кухнята или антрето си задаваме въпроса: матиран или полиран да бъде?

При него съществува възможност той да бъде с гладка и все пак матирана повърхност. Среща се дори и такъв с вълниста или грапава повърхност. Както и силно грапава (anti-slip), специално изработена за гранитогрес, който е предназначен за поставяне на места с вероятност от подхлъзване. Той е по-устойчив на износване и по-здрав от гледна точка на глазираната си.

Какви са предимствата му?

Основните му предимства се състоят в това, че лесно се почиства и създава усещане за простор и дълбочина на помещението. Повечето потребители се притесняват, относно хлъзгавината му, но решението е силно грапавата повърхност, тип анти-слип, която предотвратява риска от подхлъзване. Като качество на материала е изключително здрав. При удар или изпускане на тежък предмет върху повърхността вероятността тя да се наруши е минимална, за разлика от полирания. Решението за избор на повърхност разбира се е индивидуално, спрямо нуждите, но все пак от най-голямо значение остава какво ще ни допринесе в естетически план, т.е дали ще подхожда с мебелите и интериора в конкретното помещение. Изборът на гранитогрес, независимо от повъхността си е огромен, така че ви съветваме да изберете този, които най-много ви допада.

Какво ще откриете при нас и защо да ни се доверите?

Разполагаме с изобилие от цветове и размери. Продуктовият асортимент, които предлагаме е внос от доказани водещи производители, а качеството е безкомпромисно. Всички наши предложения са на възможно най-добри цени в България, а categoryте ни отговарят максимално на изискванията и предпочитанията на клиентите.