За какво служат?

Реално те са контактната зона при структурите за вграждане и видимата част от тях. При вградените казанчета всичко, освен бутона остава скрито, а именно металната конструкция, самия воден резервоар, захранването с чиста вода и всички съединения остават зад плочките или гипсокартона. На практика остава само един правоъгълен отвор за обслужване и бутона, който ще бъде монтиран. При вградените структури обслужването е малко по-различно спрямо стандартните казанчета, като замяната на повредените части в казанчето става с демонтирането на бутона.

Какви модели се предлагат?

Съществуват множество разновидности, както и материали, от които се изработват.

Според материала си биват:

  • хромирани;
  • хромирани с матово покритие;
  • стъклени;
  • светещи.

Всички те предлагат възможност за проява на индивидуално предпочитание при реализацията на даден проект и са познати още като активатори за структурите за вграждане.

Моделите се делят на:

  • механични;
  • пневматични.

Характерно за някои вградени структури за механични активатори е допълнително закупуване на пневматичен комплект, необходим за съвместимостта им с всички модели активатори. Всички те с двойно промиване и са проектирани да спестяват вода.

Какво можем да ви предложим?

В магазини Баня Мечта разполагаме с разнообразна гама от водоспестяващи активатори за вградени казанчета. Те са с бутони за 3 или 6/9 литра, като по никакъв начин не са за сметка на хигиената във банята.

Нашите предложения осигуряват функционалност и гарантират дълъг период на експлоатация. Изобилието, с което разполагаме ще ви накара да се вдъхновите и да проектирате сами банята си.