Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Какво трябва да знаем за тях?
Търсенето на долен шкаф за банята не винаги е лесно. Именно той определя стила й и трябва да бъде съобразен с вече положените плочки.  Правилното му разположение може да преобрази всяка баня и да осигури комфорт, който не сте и предполагали, че е възможен.
Предлагат се в комплект със мивки, което от своя страна спестява време за търсене на подходящи такива и от друга страна е готово решение, което се вписва идеално във всяко мокро помещение. Подходящият шкаф осигурява незаменимо удобство, но съществуват няколко особености, с които се налага да се съобразим, а именно постоянното му подлагане на влага и вода, поради същността на помещението. Затова е важно да избираме не само по външен вид и подходящ размер, а с максимално високо качество на изработка или по-конкретно водо и влаго устойчив такъв.
С какви модели разполагаме?
При нас разнообразието е голямо и избор винаги има. Всички наши предложения са изработени от висококачествени материали, предимно от PVC материал, като се срещат и такива от MDF.
Всички се предлагат в комплект с умивалници, които са включени в цената.

Разполагаме с долни шкафове за баня:

– с вратички;

– с чекмеджета;

– ъглови;

– с крачета;

– окачени;

– с механизъм за плавно затваряне „soft close”;

– с принт декор.

Изборът от различни стилове и подходящо оборудване понякога затруднява клиентите. Не винаги е лесно да намерим точния за нас, въпреки изобилието, което съществува на пазара. Помислили сме и за това, като предлагаме индивидуална изработка, в зависимост от желанието на клиента за дизайн и размер.
Защо да ни се доверите?
Ние не правим компромис с качеството, държим да предложим само най-доброто за нашите клиенти, като се стараем да поддържаме голяма гама от category, подходящи за всеки вкус. Нашите предложения са на достъпни цени, а причината за това е дългогодишното ни партньорство с водещи български и световни производители. За нас е важно клиентите да останат доволни от покупката, знаейки че са направили правилния избор.