Какво представляват ваните?

В днешно време не е лукс, а необходимост и никога няма да излезе от мода, а експлоатацията й е цяло изкуство. Също така не е просто хигиенна процедура, а здравословен и отморяващ начин за запълване на свободното време и винаги ще бъде прекрасния завършек на дългия и натоварен ден или просто красивото допълнение към банята. Ако Вашата баня позволява възможност за монтаж на вана, не пропускайте да се възползвате от атрактивните предложения на магазини “Баня Мечта”.
При нас ще намерите огромно разнообразие от акрилни и хидромасажни модели, в най-различни разновидности като дизайн, форма и размери, подходящи за всеки вид баня.

Какви category ще откриете в „Баня Мечта“?

При нас ще откриете изгарящи, промоционални оферти на свободно стоящи модели, както и за вграждане и такива в ретро стил, с овална или правоъгълна форма и с най-различни хидромасажни системи. Предлагаме и цветни акрилни, които се вписват перфектно към всякакъв вид интериор на банята. При нас ще откриете широка гама свободностоящи модели и такива, които се монтират към стената. Свободно стоящите са по-скъпия вариант, тъй като се изработват от по-дебел и по-чист акрил, за разлика от по-евтините, подсилени с помощта на фибростъкло. Всички те превръщат помещението в уютен SPA кът за релаксация и уединение.

При нас ще откриете изобилие от следните видове вани:

– Акрилни

– Хидромасажни

Какви са разликите между акрилните и хидромасажните ?

Акрилните набират все по-голяма популярност сред собствениците на жилища. Спрямо изработените от други материали те се предлагат във всякакъв вид. Характерно за тях е, че са изключително леки, което улеснява транспорта и монтажа им. Също така пълненето на вода при тях е изключително тихо, поради свойствата на материала. Независимо дали разполагате с голям бюджет или не желаете да отделите голяма сума, този тип със сигурност ще бъде най-правилният избор за Вас и Вашето семейство. Отличават се с надеждно защитно покритие, устойчиво на надраскване, добри изолационни качества, добър топлинен капацитет, добра полимерна структура и гладки повърхности, приятни за тялото. Поддържат се лесно, без да се налага използване на специални препарати. Също така, разполагат и с най-различни екстри като: аеро и хидро масаж.

Хидромасажните са най-бързият и евтин начин да се сдобиете с готово решение за банята. Изключително функционални са, осигуряват пълен релакс и редица полезни качества за грижа на тялото. С тях ще се насладите на масаж, за който винаги сте копнели, основан на терапевтичния ефект на водата.
Те са перфектният избор, предлагат се с различни видове процедури и висока температура на водата, която може да се регулира спрямо индивидуалните нужди на потребителя. Монтират се и се поддържат изключително лесно. Освен за масаж на мускулните групи на тялото, действат изключително успокояващо на нервната система. Повишават кръвообращението, тонизират кожата и я детоксикират. Луксозните изпълнения предлагат комбинация за масаж на гърба и регулируеми джета. Хидромасажните джетове представляват дюзи, доставящи оптимално количество въздушна струя. Водната помпа може да бъде с най-различни мощности, като стандартното оборудване включва 6 или 8, регулируеми джета и мощна водна помпа. Изборът на помпа е определящ спрямо броя на джетовете.