Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Душ кабини от Баня Мечта

Душ кабини от Баня МечтаПравоъгълна, квадратна, овална, ъглова или пък асиметрична – разнообразието от душ кабини, което Баня Мечта предлага, ще Ви изненада. Независимо от размера и варианта, който искате и си представяте във вашата баня, ние ще ви го доставим.

Хидромасажните душ кабини пък са истински хит напоследък. Те обикновено имат няколко хидромасажни дюзи, смесител, стационарен душ и/или подвижен душ, парогенератор и въздушна помпа. Те са много удобни и функционални за едно модерно и съвременно жилище, в което комфортът и чистотата са на първо място.

Душ кабините са много практични, тъй като обособяват едно отделно пространство за душ в помещението ви. А ако стъклата на вашата душ кабина са матирани, това позволява едновременното използване на банята от двама непознати индивиди. Освен това, в днешно време душ кабините вече не са излишен лукс, те постепенно се превърнаха в неизменна част от съвременната и модерна баня и могат да бъдат част от вашата баня, независимо от мястото, с което разполагате. Вече има и асиметрични душ кабини, които могат да паснат на всякакъв размер баня. Част от моделите душ кабини на Баня Мечта са с напълно затворени профили, закрепващи се чрез магнити и са оборудвани с бутони за сваляне на вратите и лесна поддръжка.

Моделите, които предлагаме са изработени от висококачествено, закалено кристално стъкло с дебелина от 4 до 10 мм, както и в различни цветове и шарки, в зависимост от предпочитанията на клиента. Друго удобство е начина на отваряне на вратите. За по-малките пространства се плъзгат, а при по просторните помещения са отваряеми. Също така разполагаме и с поддушови корита за тях. Ние залагаме на качеството и се стремим да предложим най-достъпни цени за Нашите клиенти!