Какво представляват?

Подовите сифони служат за отстраняване на нежелани миризми в помещението, благодарение на различните клапи, с които са оборудвани. Базовият модел при тях позволява създаването на водна тапа, по-позната като воден затвор, които задържа преминаването на миризмите от канализацията. Тази част е съставена от корпус във вид на водоприемна фуния и е оборудвана с фланец, които елиминира появата на миризми в затворено положение. Самото устройство разполага с решетка, която създава воден затвор и предпазва канала от запушвания. Решетката при този тип позволява лесен демонтаж, което улеснява почистването й. В долната част на корпуса са разположени един или два отвода, които се свързват към мръсния канал.
Обезателно преди да пристъпите към момент за покупка, трябва да сте наясно какъв точно ще ви бъде необходим, както и точните му размери. Също така е добре да проверите изрядни ли са частите в комплекта и дали диаметъра на свързващите тръби и муфи е еднакъв с този на канализационните.

Какви видове предлагаме?

В магазини Баня Мечта разполагаме с подови сифони в следните видове:

  • лентови;
  • за стенен монтаж;
  • за плочка;
  • стъклени;
  • за баня;
  • за тераса;
  • различни форми: ъглови, крадратни, правоъгълни и овални.

Всички артикули, които предлагаме притежават съвременна и атрактивна визия и предлагат многобройни възможности за монтаж, както и се отличават с безкомпромисното си качество от останалите на пазара. Продуктовата ни гама включва висококачествени решения, подходящи за всеки стил и вкус. Всички сифони, които предлагаме гарантират години наред безпроблемна работа и не на последно място се предлагат на най-добри цени в България.

Защо да заложите на нас?

Доверявайки ни се, получавате не само качествено изделие, а индивидуално решение, отговарящо на вашите изисквания и предпочитания. Ако се затруднявате в избора си, не се притеснявайте да потърсите съвет от нашия екип от професионалисти, които с удоволствие ще ви помогнат да вземете най-правилното решение за вас, спрямо нуждите ви.