Защо са задължителни за осигуряване на хигиена?

Закачалките за баня са необходим аксесоар, задължително присъстващ във всяка баня, поради факта, че служат за поставяне на хавлии или кърпи за ръце или тяло. Наличието им е невъзможно да бъде пренебрегнато, понеже хигиената без тях няма да бъде пълноценна. Несъмнено те са необходими за осигуряване на необходимото удобство и за завършения вид на мокрото помещение. Държачите са изработени от метал с хромирано или златно покритие, което ги прави устойчиви на външни влияния. Те са изключително практични и благодарение на тях се постига пълноценна хигиена и удобство, като улесняват ежедневните хигиенни навици. Също така са практични и осигуряват възможност за монтаж, според индивидуалните изисквания на потребителя. Самият факт, че осигуряват място за поставяне на кърпи, които са нужни за изтриване на ръцете, ги превръща в задължителна и незаменима част от всяка баня.

Освен за поставяне на кърпи, служат за поставяне на халати например. Всички аксесоари от този вид са със съвременна визия, практични размери и изчистени форми, като се вписват идеално във всеки интериор на мокрото помещение.

С какви видове разполагаме?

В магазини Баня Мечта ще откриете разнообразие от закачалки за баня от следните видове:

–          единични поставки за хавлия;

–          двойни поставки за хавлии;

–          халки за хавлии;

–          пешкирници;

–          четворни монтажни рамки;

–          тройни скари за хавлии;

В зависимост от материалите, от които са изработени разполагаме с разнообразие от модели от метални сплави в комбинация с дърво или злато и такива от масивен месинг и инокс (неръждаема стомана).  Повечето артикули са с гаранция 12 години, като запазват първоначалния си вид, дори и след години интензивна експлоатация. Продуктовият ни асортимент съдържа вносни решения от доказани европейски лидери в производството на аксесоари. Всички наши предложения са висококачествени и се предлагат на достъпни за всеки клиент цени.

Защо да заложите на нас?

Избирайки нас, вие печелите години наред безпроблемна работа, осигуряване на изпитано удобство и комфорт при употреба на categoryте ни. Заложете на качеството, като изберете най-доброто решение за вас и вашите нужди и на най-добрата цена, предлагана на българския пазар. Нашата мисия е да помогнем на клиентите да направят най-точния избор, който ще им служи години наред и ще им осигури необходимия комфорт, за които винаги са мечтали.