Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Мебели за баня – какво трябва да знаем за да направим добър избор?

Мебели за баняФакт е, че изборът на мебели за баня е един от най-трудните. Те са определящи за стила на помещението и трябва правилно да се комбинират с плочките. С точното им позициониране можете да постигнете удивителни резултати, които ще променят изцяло визията на банята. Предлагат се в различни разновидности като цели комплекти за обзавеждане (огледала, шкафове и мивки) или самостоятелно. Правилно подбрани те създават усещане за комфорт, чистота и удобство. Имайте в предвид, че са подложени на постоянно натоварване, влага и вода, което от своя страна изисква максимално добра изработка и качество на продукта. Важно е  да бъдат водоустойчиви!

С какви мебели за баня разполагаме?

Ние разполагаме с най-голямото разнообразие от мебели за баня.

Изработваме мебели за баня по-поръчка.

  • Комплект (шкаф с огледало и мивка)
  • Комплект стъклена композиция
  • Горен шкаф с огледало или без
  • Долен шкаф с огледало или без
  • Колони

Предлагат се предимно от PVC и MDF материал, както и с различни нива на оборудване – функционалности като панти със “soft close” механизъм за плавно затваряне на вратите и т.н. Ако се затруднявате в избора, предлагаме и изработка по избор на клиента в желан цвят, размер и принт декор. В нашият интернет каталог или в нашите магазини ще откриете разнообразието, за което сте мечтали на достъпни цени, които ще превърнат пазаруването Ви в приятно изживяване.

Защо при нас ще получите най-добрите предложения?

Ние държим на качеството и непрекъснато обновяваме асортимента от модели. Продуктите, които предлагаме са от висок клас и доказани производители, вписващи се във всеки стил баня. Предлагат се варианти от най-различни разновидности като: материали, размери и цветове. Стараем се да бъдем ефективни и максимално полезни като предложим най-доброто за Нашите клиенти и на най-добра цена в България.
Ние предлагаме category с гарантирано качество на достъпни за клиентите цени. Важно за нас, е клиентите да направят правилния избор и да останат доволни от покупката си. Не се колебайте да се допитате до мнението на нашия екип от професионалисти, които ще Ви консултират компетентно и ще Ви помогнат да направите правилния избор, отговарящ на Вашите нужди.