Санитарен фаянс – какво представлява и какво включва?

Санитарен фаянс от Баня МечтаСлед полагането на плочките идва ред и на добрия санитарен фаянс.

Той е основен и задължителен елемент при обзавеждането на банята или тоалетната. Изправени сте пред дилемата – какъв да е той? За да бъде по-приятен и максимално точен, разполагаме с огромно разнообразие от модели от водещи производители на санитарен фаянс.

Какво ще откриете при нас?

Най-иновативните решения на окачени тоалетни, моноблок и мивки!
Те включват:

  • мивки за вграждане в плот;
  • мивки за вграждане под плот;
  • порцеланови мивки.

За мивките, предлагаме и изработка на мебели за баня от PVC по индивидуален проект! Те могат да бъдат с овални или квадратни форми, модерен или ретро стил. Също така разполагаме и с голям брой предложения за моноблок, моноблок с капак със забавено падане, моноблок с биде, както и ъглов моноблок. Окачена тоалетна, окачена тоалетна чиния с биде, стояща тоалетна чиния, стояща тоалетна чиния с биде. Заложете на качествените дизайнерски category от магазини „Баня Мечта“ на най-добра цена в България.

Санитарен фаянсРазполагаме с огромно разнообразие от санитарен фаянс за баня и тоалетна – при нас ще откриете всичко, от което имате нужда. С нашите предложения ще превърнете дори най-семплата баня зашеметяваща с подходящия санитарен фаянс. Освен външния вид на санитарния фаянс, размера също е определящ, поради специфичните размери на някои бани. Всички наши category разполагат със схеми с размери, така че лесно можете да се ориентирате, кои продукт ще бъде точния за вас. Ако се затруднявате в избора, ние винаги сме насреща и с удоволствие ще ви помогнем да изберете правилното решение, отговарящо на нуждите ви! Екипът ни от професионалисти ще ви консултира и ще ви помогне да направите най-подходящия избор, съобразен с вашите желания, спрямо разположението и големината на банята Ви.