Осветление за баня – какво трябва да знаем за него?

Осветление за баняОсветлението за баня се оказва най-капризното, поради същността на помещението. То може да промени напълно начина, по който изглежда всяка баня. Немаловажно и нелесно решение е изборът и подредбата, съществуват множество варианти, но се налага да се съобразим и с някои изисквания, които задължително трябва да имате в предвид. Създаването на комфорт и перфектна атмосфера е нелесна задача.
Преди всичко осветлението за баня трябва да е безопасно, надеждно и висококачествено, поради факта, че банята е мокро помещение, също така трябва да подчертава индивидуалния стил на банята, което затруднява още повече избора на всеки клиент. Важно при изборът на осветление е да обърнем внимание на надеждността, а именно осветлението трябва да бъде влагоустойчиво с IP 44 защита. Съществуват и пестящи енергия осветителни тела, както и варианти с LED осветление.

Съществуват няколко варианта за осветление:

  • Лунички
  • Пури
  • Плафони

Луничките са един от най-разпространените видове осветление за баня.
Те се монтират лесно, предлагат се в различни форми и дизайн и се вписват чудесно в интериора на помещението.
Ако вашата баня е с по-големи размери, то препоръчваме ви да се ориентирате към пурите.
Те са перфектно решение, както за комбинация с лунички, така и самостоятелно.
Предимно се използват за монтаж над огледало, където се изисква по-силно осветление.
Плафоните също са сред най-широко разпространените видове осветление за баня.
Те са най-често използваният вид осветление за баня, като осигуряват подходящо осветление и подчертават стилния и елегантен вид на банята.

Какво ще откриете в магазини „Баня Мечта“ ?

Осветление за баня от Баня МечтаНие предлагаме широка гама осветление на баня, съобразени с изискванията за безопасност. При нас ще откриете различни модели осветление за баня, подходящи както за дома, така и за офис помещенията.  С нашите предложения за осветление ще постигнете желаната обстановка. Осветленията за баня са с различни форми и размери, като сме се постарали да предложим варианти за избор на всеки клиент да може да открие осветително тяло, вписващо се в цялостния дизайн и вид на неговата баня.
В магазини „Баня Мечта“ разполагаме и с LED осветление за баня – иновативно и предпочитано от клиентите решение, поради безопастността, дългия живот и ниската консумация на електроенергия. Също така при нас ще намерите и широко разпространените лунички за баня – те представляват осветление, превъзхождащо със своите предимства стандартните осветителни тела.