Какво представлява клинкерът?

Подовите плочки, по-известни като клинкер са екологично чист, надежден и сигурен избор относно здравината и качеството за подовите настилки. Появява се за пръв път в Холандия. Поради липсата на естествен камък се създава уникалната технология за производство на материал от глина, който не отстъпва по качество на гранита. При производството на клинкера се използват подбрани видове глина, натурални оцветители и вода.

Клинкерните плочки се делят на два основни вида:

  • Емайлирани
  • Неемайлирани

За производството на неемайлирания се използват само натурални компоненти, без оцветители и химикали. Характеризира се с висока температурна устойчивост и ниско ниво на водопоглъщане. Клинкерът запазва първоначалния си цвят и вид в продължение на години и се поддържа сравнително лесно. Той е изключително здрав и надежден материал, намиращ широко приложение както за интериорните помещения, така и за облицоване на настилки и фасади, басейни, площади, улици и помещения с голямо натоварване. Също така е подходящ и за реновиране и реставриране на стари сгради.

Разнообразие от category и добро обслужване

При нас ще откриете огромно разнообразие от цветове, размери и повърхност на подовите настилки – клинкер и гранитогрес. Ние предлагаме само висококачествени category и се стараем да ги предложим най-добрите цени в България. Това се дължи на дългогодишното сътрудничество с нашата партньорска мрежа.

Защо да се спрете на нас?

Ние предлагаме category за цялостно обзавеждане за баня с гарантирано качество на най-добри цени в България. Стараем се да улесним максимално клиентите като им помагаме в избора и градим заедно. За нас е важно клиентите да могат да разчитат на Нас и Нашите дизайнери. Нашият екип от професионалисти предлага безплатно визуализиране: 3D проект, за да можем заедно да превърнем мечтаната за Вас баня в реалност. Не се колебайте да ни потърсите за съвет или помощ в избора – Ние винаги сме насреща и с удоволствие ще Ви помогнем. Нашата мисия е, да се опитаме максимално да задоволим желанията и очакванията на клиентите Ни и преди всичко да останете доволни от покупката си.