Какво трябва да знаем за тях?

За всеки от нас е известно, че поставките за четки за зъби са предназначени за поставяне на четките за зъби на място, което ще ви е удобно в мокрото помещение. Те са важни за поддържането на устната хигиена. Изборът им е напълно индивидуален за всеки и зависи от личните предпочитания относно дизайна и местоположението им. Срещат се най-различни модели, предлагащи предимно стъклена чаша, където стоят самите четки и се изработват за самостоятелен стоящ монтаж или такива, които се закрепват за стена – окачени с държач за стена. Държачите им предимно се изработват от метал, а по-точно – неръждаема стомана и служат за закрепване на стъклените чаши. Срещат се и свободно стоящи модели, които лесно можете да позиционирате на избрано от вас местоположение.  Самите чаши могат да бъдат изработени от най-различни материали като: термо устойчива смола и камък, както и такива от изкуствена кожа. Присъствието на тези аксесоари в банята, подобно на останалите също е задължително. Предлагат се и комбинирани модели, където освен чаша, разполагат със сапунерка.

С какви видове разполагаме?

При нас ще откриете следните видове поставки за четки за зъби:

  • свободностоящи от естествен камък;
  • свободностоящи от изкуствена кожа;
  • свободностоящи от термо устойчива смола;
  • метални със стъклени чаши;
  • метални в комбинация с дърво и стъклена чаша;
  • комбинирани (с две чаши);
  • комбинирни (с чаша и сапунерка).

Повечето модели са за монтаж на стена – конзолни, като разполагаме и с варианти за свободен монтаж. Конзолните се закрепват за стената посредством държачи, а свободностоящите предлагат монтаж по желание на потребителя. Някои от моделите се предлагат с 7 години гаранция.

От какви материали са изработени?

Държачите им са изработени предимно от месинг и инокс (неръждаема стомана), но съществуват и варианти за свободностоящи поставки от термо устойчива смола и камък или от изкуствена кожа. Самите чаши предимно са стъклени.

Защо да заложите на нас?

Ние от Баня Мечта сме наясно, че удобството и комфорта са от първостепенно значение при обзавеждането, но често цената не отговаря на изискванията и очакванията на клиентите. Затова сме се постарали да изберем асортимента си от category по начин, по който ще отговори на изискванията на всеки вкус и финансова възможност на клиента. За нас е важно клиентите да останат доволни от избора си и той да им служи години наред. Ако се затруднявате в избора си, доверете се на нашия опитен екип, който ще ви помогне да откриете най-доброто решение за вас, спрямо нуждите и изискванията ви.