Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

За какво служат?

За разлика от шкафовете за баня, те служат единствено за съхранение на вещите за лична хигиена или хавлиите например. Като допълнение към шкафовете, което осигурява нужното удобство, те създават усещане за чистота и завършеност на мокрото помещение. Напоследък стават все по-разпространени и търсени. Ако вече имате закупени мебели и ви предстой покупка на колона е добре тя да отговаря стилово, за да не се нарушава естетическия вид на помещението. Важно е и да бъдат водо и влаго устойчиви, поради факта, че банята е мокро помещение. Подобно на долните шкафове, те също се предлагат във вариант с крачета за пода, както и окачени за монтаж на стена. Също така и оборудвани с рафтове, чекмеджета или кошове за пране.

С какви модели разполагаме?

При нас ще откриете разнообразие от модели, различаващи се по размер и дизайн, които са изработени от висококачествен PVC материал.

Разполагаме с колони за баня:

– с вратички;

– с чекмеджета;

– огледални;

– с крачета;

– стенни;

– стъклени;

– с механизъм за плавно затваряне на вратите.

Колоните, за разлика от останалите мебели се избират по-лесно.
Естествено винаги съществува вариант, в които не можем да открием точно това, което търсим, въпреки че изборът е голям. За да можем максимално да отговорим на изискванията и нуждите на клиентите предлагаме изработка по индивидуални размери и дизайн на клиента.
Освен по дизайн и размер, може да се избере и цвят по желание.

Защо да закупите от нас?

Нашите category се отличават с отлично качество и възможно най-добри цени в България. Стараем се да покрием изискванията и очакванията на клиентите, като предлагаме най-доброто и подходящо решение за тях. В случай, че се затруднявате, екипът ни от професионалисти ще ви помогне да откриете правилното решение за вас, спрямо нуждите и изискванията ви.