Продуктите от тази категория могат да бъдат изработени по поръчка !

Свържете се с нас на тел: 087 743 10 10 за повече информация!

Какво предлагат?

Параваните за вана разделят банята на сухо и мокро помещение. Подходящи са, особено в случаите, когато самото помещение се използва едновременно от двама души. По този начин се разделя участъка за вана или душ със стъклена преграда и помещението остава сухо и предлага възможност за ползване от друго лице. През последните няколко години те се настаниха трайно на българския пазар. Предпочитани са заради мястото, което осигуряват за разлика от душ кабината например. Параваните за вана са изключително подходящи и превъзхождат душ кабините, поради факта, че с тях вие сами избирате разстоянието, на което ще бъде поставен от стената и осигурявате простор за взимащия душ.

С какви видове разполагаме?

При нас ще откриете следните видове стъклени паравани за вана:

  • с прозрачно стъкло;
  • с рисувано стъкло;
  • с матирано стъкло;
  • с тонирано стъкло;
  • със стъкло тип коприна.

Нашите предложения обхващат модели, различаващи се по размер, форма, вид профил и вид стъкло. Разполагаме с решения, подходящи за всеки вкус и интериор. Гарантирано при нас ще откриете точно това, което търсите, и от което имате нужда. Стъклана им са закалени и с дебелина: 4, 6, 8 или 10 милиметра и възможност за матиране. Продуктите разполагат с укрепващи елементи, панти и държачи в комплекта. Параваните могат да бъдат както статични, така и с плъзгащи или отварящи се врати. Изработени са с прозрачни или матирани стъкла, като разполагаме си с рисувани за най-изтънчените вкусове на клиентите.

Защо да ни се доверите?

Ние от Баня Мечта смеем да твърдим, че удобството и комфорта са от първостепенно значение при обзавеждането, но често цената не отговаря на очакванията и изискванията на клиентите. Затова сме се погрижили да изберем асортимента си от category по начин, по който ще отговори на изискванията на всеки вкус и финансова възможност на клиента. За нас е важно клиентите да останат доволни от избора си и той да им служи безпроблемно години наред. Ако се затруднявате в избора си, доверете се на нашия опитен екип, който ще ви помогне да откриете най-доброто решение за вас, спрямо нуждите и изискванията ви.